Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

Redd Barna og BDO

Et samarbeid som gjør en forskjell

Om samarbeidet vårt

Redd Barna er en uredd og tydelig forkjemper for barns rettigheter lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Med utgangspunkt i FNs Barnekonvensjon jobber de målrettet med flere av FNs bærekraftsmål. 

 

Hovedsatsingen til Redd Barna retter seg mot FNs bærekraftsmål nr 4, «God utdanning», som handler om å sikre inkluderende, rettferdig og god utdanning og fremme muligheter for livslang læring for alle.

Redd Barnas arbeid skaper positiv endring for barn over hele verden. Dette er grunnlaget for vårt nære og langsiktige samarbeid, som strekker seg tilbake til 2009. 

For BDO har det vært viktig at et samarbeid med en humanitær organisasjon skal være et politisk og kommersielt nøytralt engasjement. Redd Barnas etablerte og brede nedslagsfelt, både i Norge og internasjonalt, var også avgjørende for valget vårt av samarbeidspartner. Det samme gjelder deres unike evne til å oppnå dokumenterbare resultater. Resultater som skaper en bedre fremtid for de aller svakeste i samfunnet, nemlig barna våre. 

Sammen med Redd Barna kan vi engasjere oss i et betydningsfullt arbeid med varig innvirkning, langt ut over egen virksomhet. Vårt mangeårige samarbeid er dypt forankret internt og mange BDO-ansatte er engasjerte lokalt over hele landet.  

 

Out Sarang, Education Programme Manager, Save the Children Cambodia

 

UTDANNING REDDER LIV: Skole gir ikke bare barna beskyttelse, men også kunnskapene til å komme seg ut av fattigdom, holde seg friske og muligheten til en bedre framtid.