BDO i Norge

Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi over 2000 ansatte og mer enn 60 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Internasjonalt er BDO til stede i 164 land og teller i overkant av 111 000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

Kvinne som ser utover havet

Til dere som går foran

Som kunde i BDO skal du være trygg på at vi har ryggen din. Slik at du kan fortsette å gå foran. Se og les mer i vår nye kampanje «Til dere som går foran», der du blir bedre kjent med noen av våre flotte kunder og medarbeidere.
Les merchevron_right
Fire ansatte i BDO

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?

Her finner du informasjon om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger. Drøm det. Gjør det.
Se mulighetenechevron_right

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev!

Person som trikser med ball

Bærekraft i BDO

Vi i BDO har et engasjement og ønske om å gjøre en forskjell, for norsk samfunns- og næringsliv, og i egen virksomhet. BDO skal bidra gjennom vårt eget bærekraftsarbeid, støtte til våre kunder og samarbeid med andre samfunnsaktører. Les mer om bærekraft i BDO.
Les merchevron_right

Samarbeid og initativer

I BDO er vi sponsor og støttespiller for en rekke ulike organisasjoner og idrettslag, både lokalt og nasjonalt.

Vi er blant annet stolt hovedsamarbeidspartner med Redd Barna og arrangerer årlig BDO-Mila rundt om i landet.