BDO blir forretningspartner for Aneo

BDO blir forretningspartner for Aneo

Aneo søkte en internasjonal partner på regnskap, digitale tjenester, HR og forretningsrådgivning. Valget falt på BDO. 

Leder Business Services i BDO, Andreas Tjemsland er stolt over å ha vunnet avtalen med Aneo.

- Det er viktig for oss å ha en partner som kan levere på tvers av landegrenser, og som er en «one stop-shop». Det fant vi hos BDO, sier Gorm Beck, økonomisjef i Aneo Retail. 

Han legger videre til at tjenestekvalitet, fagkompetanse, organiseringsevner og robusthet i ressurser også var avgjørende faktorer for at valget falt på BDO. 

Aneo er et nordisk fornybarkonsern som eies av TrønderEnergi og HitecVision. Selskapet har hovedkontor i Trondheim og er lokalisert i Oslo, Bergen, Stavanger, Gjøvik, Stockholm samt flere steder i Trøndelag. 

Skal vokse i flere land

- Vi er glade for tilliten Aneo viser oss, og er stolte over å ha vunnet denne avtalen. Vår visjon er alltid å være mer enn bare en leverandør, sier Andreas Ystgaard Tjemsland, leder for Business Services i BDO.

Aneo var på utkikk etter en partner som ikke bare forstår det norske markedet, men som også har den internasjonale styrken til å støtte dem gjennom hele deres vekstreise. Selskapet ser på muligheter for å etablere seg i flere land, og vil nå kunne gjøre det sømløst.

- Vårt mål er å gjøre det komplekse enkelt. Tilbakemeldingene fra Aneo er fantastiske for oss, og demonstrerer at vi kan levere helhetlige tjenester med kvalitet over hele landet. Vi har kapasitet til å håndtere aspekter ved etableringen av et selskap i utlandet, fra juridisk oppsett til økonomistyring og compliance. Det gjør at de kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet, mens vi tar hånd om resten, sier Ystgaard Tjemsland.Om BDO Norge 

BDO Norge er en del av BDO International, verdens femte største nettverk av uavhengige revisjons- og konsulentfirmaer, med kontorer i mer enn 160 land. BDO er kjent for å tilby personlig service og rådgivning til en bred klientbase, bestående av alt fra lokale bedrifter til globale organisasjoner.

Om Aneo

Aneo er et raskt voksende fornybarkonsern med nordiske posisjoner, som satser stort innenfor fornybar energiproduksjon (landbasert vindkraft og solkraft), elektrifiseringstjenester og energieffektivisering. Med over 400 ansatte opererer Aneo i dag i Norge, Sverige og Danmark.