BDO styrker laget på Consulting

BDO styrker laget på Consulting

BDO Consulting har vekstambisjoner og har gjort en rekke stjernesigneringer den siste tiden. Sist i rekken er Knut Riksen jr. (55) som er ansatt som direktør for CFO-støtte, styring og kontroll, og Synnøve Rønningen Edel (39) som går inn som leder for tjenester innen organisasjonsutvikling og ledelse.  

Knut Riksen jr. og Synnøve Rønningen Edel

Bilde: Knut Riksen jr. og Synnøve Rønningen Edel 

 

– Vi er stolte over at Knut Riksen jr. har valgt å starte hos oss. Det er også gledelig at Synnøve Rønningen Edel har valgt å komme tilbake til BDO etter at hun har vært et annet sted i kort tid, sier Morten Thuve, partner og leder for Consulting i BDO

Knut Riksen jr. er siviløkonom fra handelshøyskolen Nord universitet, med 30 års erfaring som rådgiver og prosjektleder innen økonomi- og virksomhetsstyring, digitalisering og endringsledelse, og kommer sist fra Opplysningsvesenets fond.  

– Med lang fartstid, solid fagkunnskap og variert bakgrunn, vil Knut tilføre både kollegaer og kunder verdifull rådgivning og kompetanse, sier Thuve.  

Riksen har en rikholdig CV, og har blant annet bakgrunn som konsulent i EY og Accenture, og som CFO og økonomisjef blant annet hos Rikshospitalet, UiO og Opplysningsvesenets fond, samt som kommersiell leder for Kirkepartner og lang styreerfaring, en bred og variert erfaring som sparringspartner og rådgiver for ledelse i ulike bransjer. 

– Oppsummert har Knut en rik kompetanse innen en rekke fagfelt og bransjeområder, som vi ser frem til å få glede av, sier Thuve.  

– Dette er gjensidig. Jeg ser frem til å bidra til at flere offentlige, ideelle og private virksomhet realiserer sitt potensiale og når sine mål sammen med et av Norges sterkeste fagmiljøer innen flere fagfelt og tjenesteområder jeg brenner for, sier Riksen.  

 

Styrker HR-tjenester 

Synnøve Rønningen Edel er ansatt som senior manager og leder for tjenester innen organisasjonsutvikling og ledelse. Edel kommer fra stillingen som Learning & Development Partner i Telenor, men jobbet før dette mange år som leder for Learning & Development i HR-avdelingen til BDO.  

– BDO er et fantastisk sted å være og å lære, så da muligheten bød seg om å komme tilbake, var jeg ikke vond å be. Jeg går stolt og ydmyk til verks i ny rolle, der jeg sammen med dyktige kollegaer over hele landet skal  videreutvikle tjenestene våre innen organisasjonsutvikling og ledelse. Jeg har alltid satt meg som mål å få mest mulig ut av det som bor i både mennesker og organisasjon, og ser virkelig frem til å skape verdi for og sammen med våre kunder på dette området, sier Edel. 

Edel er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, og har fra 2011 frem til i dag arbeidet med ulike problemstillinger og utviklingsprosjekter innen organisasjon, kompetanse og ledelse i større virksomheter i Norge. Hun har bred operativ erfaring innen strategisk HR, med spesielt fokus på utvikling av mennesker og organisasjon.  

– BDO løser utfordringer og hjelper virksomheter å utnytte nye muligheter. HR og ledelse er i ferd med å bli et viktig område for BDO Consulting. Gode fagfolk og ledere som Synnøve styrker tilbudet vårt ytterligere, sier Thuve.   

Les mer: Tidligere i vår ble det også kjent at Kevin Sharma går fra DNB til BDO.