Forretningsjuss

BDO bistår med forretningsjuridiske tjenester

Våre forretningsjuridiske rådgivere har inngående kunnskap om de rettslige rammene i næringslivet som er helt avgjørende for utvikling og drift av en virksomhet. Manglende juridiske kunnskaper innen for eksempel kontraktsrett og/eller erstatningsrett kan føre til negative økonomiske konsekvenser og påvirke en virksomhets omdømme.  

I BDO Advokater har vi forretningsjuridiske tjenester som en del av vår kjernekompetanse og våre advokater og rådgivere dekker hele dette feltet; fra de komplekse juridisk vurderinger til praktisk gjennomføring og implementering. Vi er alltid helt oppdatert på de nyeste endringer og praksis. Våre advokater og rådgivere har lang erfaring både fra advokatbransjen, skattemyndighetene og andre relevante aktører .
To personer jobber sammen

Eiendomsrett

Vår eiendomsgruppe bistår eiendomsutviklere og -forvaltere i alle faser av deres prosjekt
LES MERchevron_right
Mann snakker i telefon

Kontrakts- og avtalerett

Kontraktsrett er en del av vår kjernekompetanse
LES MERchevron_right
Personer i møte

Prosedyrer og tvister

I BDO Advokater har vi godkjent advokatmegler som kan bistå med å løse saker på en raskere og enklere måte enn gjennom rettsapparatet
LES MERchevron_right
To personer snakker med hverandre

Personvern og GDPR

Vi leverer et bredt spekter av tjenester på personvernområdet og hjelper virksomheter på alle stadier av arbeidet med etterlevelse av personvernregelverket
LES MERchevron_right

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.