Forretningsutvikling

Hvordan utvikle bærekraftige tjenester og produkter som bidrar til økt konkurransekraft og lønnsomhet?

Vi hjelper deg med å gjøre en idé til et produkt eller tjeneste gjennom analyse av markeds- og forretningsmuligheter. Våre rådgivere bistår deg i innovasjonsprosessen, hvor vi strukturerer og systematiserer ideer. Vi kan også hjelpe med å ta tjenesten eller produktet ut i markedet. Vi knytter dette arbeidet tett opp mot deres bærekraftsstrategi.

Bærekraftig forretningsutvikling gjør det mulig for din virksomhet å forbli konkurransedyktig i et marked drevet av det grønne skiftet. 

Ser mer om dette i videoen under:

 

Slik kan vi bistå 

BDO sin metodikk baserer seg på en firestegs prosess, hvor vi benytter anerkjente verktøy fra strategiarbeid. De fire stegene er følgende: 

  1. Analyse av nåværende forretningsmodell: BDO vil vurdere konkurransefortrinn i dagens organisasjon og dagens forretningsmodell positive og negative samfunns- og miljøpåvirkning. Denne fasen innebærer også å kartlegge markedet og lønnsomheten. 
  2. Identifisering av muligheter: Vi fasiliterer prosessen med å identifisere og prioritere muligheter for å oppnå en mer bærekraftig forretningsmodell.
  3. Utredning av muligheter: Utrede prioriterte muligheter for utvikling i virksomheten knyttet til samfunns- og miljøpåvirkning. BDO vil kunne bistå i utarbeidelse av prosjektbegrunnelse og/eller forretningsplan.
  4. Implementering: Vi bistår med implementering av valgt retning. Både med kapasitetsbistand og utarbeidelse av materiell til bruk i ekstern dialog og kommunikasjon. 

 

Ta kontakt

Har du noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om bærekraftig forretningsutvikling? Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så vil en av våre rådgivere ta kontakt med deg.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.