• Kurs i
    bærekraft

Lærekraft: E-læring om bærekraftig utvikling

Engasjer dine ansatte i bærekraftsarbeidet 

Er du klar for å gå fra ord til handling? Kurset Lærekraft er laget for å skape en forståelse for hva bærekraftig utvikling er og engasjere de ansatte i bærekraftsarbeidet.

 

Bestill kurset

 

Praktisk tilnærming til bærekraftig utvikling

Å jobbe med FNs 17 bærekraftsmål representerer vår tids største mulighet for verdiskapning.

Kurset Lærekraft er tatt i bruk av store og små norske aktører, og passer for alle som ønsker å ha en praktisk tilnærming til temaet. I tillegg til å gi ansatte kunnskap om hva bærekraftsmålene er og hva de betyr i en global og lokal kontekst, går vi inn på konkrete grep enkeltpersoner og virksomheter kan gjøre for å bidra til bærekraftig utvikling.

 

Kursets oppbygning

Lærekraft benytter ulike læringselementer for å sikre engasjerende læring, inkludert oppdagelsesaktivitet, sosial meningsmåling, myteknusing og refleksjonsoppgaver. Kurset er tilgjengelig på norsk og engelsk, og er delt inn i fem moduler;

  1. Introduksjon til bærekraftig utvikling
  2. Den sosiale dimensjonen
  3. Den økonomiske dimensjonen
  4. Klima- og miljødimensjonen
  5. Bærekraft i virksomheten*

Vi tilbyr ulik grad av tilpasning basert på din virksomhets behov:

  • Ingen tilpasning: Kurset leveres uten tilpasning og inneholder modul 1-4.
  • Enkel tilpasning: Innebærer tilpasning til selskapet i introduksjondelen av kurset. Gjelder ikke tilpasning av innhold under hvert bærekraftsmål. Inneholder modul 1-4.
  • Avansert tilpasning: Innebærer større grad av tilpasning til selskapet, både i introduksjonen og under hvert bærekraftsmål. Vi kan også inkludere en egen modul om hvordan selskapet arbeider eller skal arbeide med bærekraft.

E-læringskurset er utviklet av BDO og leveres på den anerkjente e-læringsplattformen Elucidat.

* Tilbys kun ved avansert tilpasning til den enkelte virksomhet.

 

Bestill kurset

Velg tilpasningen du ønsker og bestill kurset under. Du vil få oversendt mer informasjon senest innen to virkedager. Faktura sendes til samme e-post som oppgis i bestillingsskjemaet. Alle priser er oppgitt ekskl. MVA. 

Hvis du har spørsmål, må du gjerne ta kontakt med oss.