Kompetansehevingsprogram for bærekraft

For å lykkes med en bærekraftig utvikling må dine medarbeidere ha forståelse og engasjement for arbeidet dere skal gjøre. Vi ønsker å bryte ned svevende ord og begreper til konkret handling og å legge til rette for at alle kan bidra til en bærekraftig utvikling. Dette krever kunnskap, kompetanse og engasjement.


Skreddersy en kompetansehevingspakke til deres behov

BDOs eksperter har erfaring med å bygge kompetansehevingsprogram som gir de ansatte kunnskap, motivasjon og ferdigheter til å bidra til bærekraftig utvikling i sitt arbeid. Begrepet bærekraftig utvikling er kjent for mange, men få vet hva som ligger i det. For å se koblingen mellom egne arbeidsoppgaver og bærekraftig utvikling må du forstå hva det betyr og hvordan virksomheten kan påvirke bærekraftig utvikling.

 

BDOs rådgivere kan hjelpe deg med å:

  • Fastsette ambisjon, forankring og organisering av kompetansehevingsprogrammet
  • Kartlegge virksomhetens nullpunkt og kompetansebehov
  • Definere basis- og spesialistkompetanse for deres organisasjon
  • Etablere læringsmål og vurderingsmetoder
  • Designe og bygge digitale kompetansehevingsmoduler
  • Gjennomføre kursing og kompetanseheving
  • Opplæring i metoder og verktøy


Vi tilbyr en rekke ulike moduler og aktiviteter som kan settes sammen til et kompetansehevingsprogram som gir de ansatte kunnskap om hva bærekraftig utvikling er, hva det betyr for akkurat din virksomhet og hvordan det kan styrke verdiskapingen.

Vi jobber ofte med en kombinasjon av e-læring, workshops og foredrag, samt metoder for å spre kunnskap og kompetanse som etablering av bærekraftsnettverk og trening av bærekraftsambassadører. Vårt opplæringsprogram er fleksibelt og tilpasset virksomhetens størrelse og de ansattes kompetansenivå. Du kan velge mellom hylleløsninger og skreddersydde løsninger basert på individuelle, kollektive, analoge eller digitale formater. På den måten kan vi sammen sette sammen et helhetlig kompetansehevingsprogram for bærekraft tilpasset akkurat deres behov. 

 

Ta kontakt

Har du noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om hvordan du kan arbeide med bærekraftig utvikling? Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så vil en av våre rådgivere ta kontakt med deg.


Kontaktperson:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.