1:
  • Eksempler på
    leveranser

Alle bedrifter er avhengige av å ta gode valg for å lykkes

Derfor tar stadig flere av våre 40 000 kunder i bruk Business Analytics-verktøy. Vi tilpasser en løsning som gir deg informasjonen du trenger for å ta riktige avgjørelser, nå og for fremtiden. 

Enten du trenger et nytt ERP-system, eller ønsker å lage dynamiske rapporter og analyser basert på eksiterende plattform så kan vi hjelpe deg fra A til Å. Vi har eksperter på systemutvikling, integrasjoner, robotics (RPA), kunstig intelligens (AI) og analyse. Samtidig har våre rådgivere svært god forretningsforståelse slik at vi kan være en relevant sparringpartner i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning.

 

Vi hjelper deg med:

Valg av løsninger 

Vi avdekker behovene dine, identifiserer mulighetsrommet ditt og hjelper deg å velge optimale digitale løsninger med utgangspunkt i dine behov. 

 

Kartlegging og vurdering

Hvilke nøkkeltall er avgjørende for din virksomhet?

 

Etablering og organisering av analyse- og økonomifunksjonene

Vi hjelper dere med design, etablering og implementering. På den måten får du bedre oversikt over tilgjengelig og verdifull styringsinformasjon.

 

Oppsett av business analytics-løsninger 

Løsninger som henter ut relevante data fra dine systemer og strukturerer informasjonen du har behov for. 

 

ETL- og databaseutvikling

Våre systemkonsulenter hjelper deg å sette opp løsningsarkitektur som innhenter data fra ulike kilder gjennom ETL-prosesser og oppsett av databaser, datavarehus eller datasjøer. 

 

Utvikling av design og funksjonalitet 

Rapporterings- og analyseløsninger tilpasses aktuelle brukergrupper i din virksomhet, for eksempel ledelsen, styret og/eller ansatte. 

 

Rådgivning innen forretningsmessige prosesser, KPI-er og styringsinformasjon

Vi sørger for at du har tilgang på styringsinformasjonen du trenger for å måle fremgang, med utgangspunkt i de strategiske målene din virksomhet har satt. 

 

Kurs og opplæring av ledelse og ansatte

Vi hjelper dere å bygge kompetanse in-house, slik at dere kan forvalte og videreutvikle løsningen deres. 

 

Innhente, strukturere og vurdere dataene dine

Våre rådgivere hjelper deg å innhente, strukturere og vurdere dataene dine. Vi har lang erfaring og bred kompetanse innenfor følgende verktøy: Power BI, Microsoft Azure, QlikView, Qlik Sense, Tableau, Timextender, Penthao, OneStop Reporting, SQL.

 

Har du lyst å kickstarte den digitale utviklingen i din virksomhet? Les mer og meld på her.

 

Ta kontakt

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av våre rådgivere? Da må du gjerne ta kontakt med oss via skjemaet under og du vil høre fra oss innen kort tid.

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code