Salesforce

BDO og Salesforce

Salesforce er et robust, allsidig og skybasert CRM-system som gir bedrifter mulighet til å strømlinjeforme driften og øke kundeengasjementet. Salesforce kan skaleres i takt med veksten i din bedrift, og har løsninger som passer for oppstartsbedrifter så vel som store selskaper med mange ansatte og komplekse prosesser.  

BDO har flere sertifiserte rådgivere på CRM-systemet Salesforce. Vår erfaring strekker seg fra oppsett av Sales Cloud, Service Cloud, Experience Cloud, Marketing Cloud, til spesialbygde løsninger for å håndtere andre kjerneprosesser i bedriften. Vi er opptatt av å holde oss oppdatert på, og benytte den nyeste teknologien som tilbys på Salesforce-plattformen. 

En suksessfull CRM-implementering starter med en innsiktsfull kartlegging, der vi sørger for å ivareta relevante interessenter. Vi følger dere tett gjennom implementeringsprosessen for å bidra til forankring i virksomheten. Avslutningsvis bistår vi også på videreutvikling og support. 
Ulike moduler i systemet:

Sales Cloud

Sales Cloud er et omfattende salgsautomatiseringsverktøy designet for å optimalisere salgsprosessen. Systemet  gjør det mulig for organisasjoner å administrere potensielle kunder, muligheter og kundekontoer effektivt til enhver tid. Sales Cloud gir et sentralisert knutepunkt for salgsteam for å spore ytelsen, forutse inntekter og samarbeide sømløst med kunderelasjonene. Med funksjoner som leadscoring og administrasjon av salgsmuligheter, gir Sales Cloud selgere mulighet til å ta informerte beslutninger og drive inntektsvekst.

Service Cloud

Service Cloud tar kundeservice til neste nivå ved å tilby en enhetlig plattform for serviceteam. Det gjør det mulig for bedrifter å levere personlig tilpassede og effektive kundeserviceopplevelser. Service Cloud forenkler saksbehandling, tilgang til kunnskapsbase og selvbetjeningsportaler for kunder. Plattformen utnytter også AI-drevne verktøy for å automatisere rutineoppgaver, slik at serviceteam og agenter kan fokusere på mer komplekse problemer og levere raskere løsninger.

Marketing Cloud

Marketing Cloud er Salesforces løsning for å lage målrettede og personlig tilpassede markedsføringskampanjer. Løsningen lar markedsførere få kontakt med publikum på tvers av ulike kanaler, inkludert e-post, sosiale medier og reklame. Marketing Cloud tilbyr verktøy for kundesegmentering, reisekartlegging og analyser for å optimalisere markedsføringsstrategier og øke kundeengasjementet.

Experience Cloud

Salesforce Experience Cloud, tidligere kjent som Salesforce Community Cloud, er en kraftig plattform designet for å skape sømløse og engasjerende digitale opplevelser for eksterne brukere, som kunder, partnere og ansatte. Denne skybaserte løsningen gjør det mulig for organisasjoner å bygge skreddersydde portaler og fellesskap, som fremmer samarbeid, kommunikasjon og selvbetjening.  
Automatiser dine arbeidsprosesser med Flow

En av Salesforces fremstående funksjoner er dets robuste automatiseringsverktøy, Flow. Flow gjør det mulig for brukere å lage automatiserte arbeidsflyter som strømlinjeformer forretningsprosesser på tvers av ulike Salesforce-Clouds. Enten det er automatisering av salgsprosesser, serviceforespørsler eller markedsføringskampanjer, forenkler Flow komplekse oppgaver, sparer tid og forbedrer den generelle effektiviteten.

 Benytt kunstig intelligens i din arbeidshverdag

Artificial Intelligence (AI) er integrert i hele Salesforce-økosystemet, og forbedrer ulike aspekter av plattformen. AI-funksjoner er innebygd i Sales Cloud for å gi prediktiv analyse, som hjelper salgsteam med å identifisere potensielle kunder og prioritere muligheter. I Service Cloud forbedrer AI-drevne chatbots og saksruting kundestøtteeffektiviteten, mens Marketing Cloud bruker AI for personlig tilpassede innholdsanbefalinger og kampanjeoptimalisering.

 Integrer Salesforce som en sentral den av ditt systemlandskap

Salesforce har et åpent API,  som lar virksomheter koble til og konsolidere data fra ulike kilder sømløst. Plattformen støtter integrasjon med tredjepartsapplikasjoner. Salesforce har en egen markedsplass, AppExchange, hvor man enkelt kan installere tredjepartsløsninger for å tilpasse Salesforce-plattformen din bedrifts behov. Dette muliggjør en enhetlig visning av kundedata og sikrer en sammenhengende opplevelse på tvers av ulike avdelinger. 

 Avslutningsvis tilbyr Salesforce en omfattende pakke med løsninger som imøtekommer de ulike behovene til salgs-, service- og markedsføringsteam. Med funksjoner som Sales Cloud, Service Cloud, Marketing Cloud, Experince Cloud, Flow, AI og robuste integreringsevner, gir Salesforce organisasjoner mulighet til å drive vekst, øke kundetilfredsheten og ligge i forkant i dagens konkurranseutsatte forretningslandskap.


Kontakt oss

Er du interessert i å høre mer om hvordan Salesforce kan løse dine spesifikke behov? Ta kontakt med våre Salesforce-rådgivere for en uforpliktende prat: 

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.