Business NXT

by VISMA

BDO bistår med Business NXT

NXT står for neste generasjon, og Business NXT er bygget på Norges mest brukte ERP-system – nemlig klassikeren, Visma Business. I BDO har vi i en årrekke levert regnskaps- og systemtjenester i Visma Business. Med Business NXT gjenbruker vi kompetansen som vi har bygd opp og leverer tjenester av høy kvalitet.

Har du selv erfaring med Visma Business, vil også du kunne gjenbruke egen kompetanse. 

Er Business NXT helt nytt for deg, vil e-læringskursene i Learning Universe lose deg og dine kollegaer trygt i mål. Alle brukerkurs i Learning Universe er inkludert i leveransen av Business NXT, og kursinnholdet oppdateres fortløpende ettersom nye funksjoner som lanseres. 


Fremtidsrettet ERP

Samtidig som at vi får med oss det beste fra Visma Business, er det utviklet en oppgradert versjon av systemet med moderne skyteknologi, gjennom bruk av AI og maskinlæring. Business NXT er skreddersydd for mellomstore og store bedrifter som trenger maksimal ytelse, åpent API og integrasjoner i skyen.

Business NXT har funksjonalitet for å automatisere oppgaver som er repeterende, og smarte løsninger for å redusere manuelt arbeid. 

Ny funksjonalitet og forbedringer legges fortløpende til i løsningen. Visma sørger for at systemet er tilgjengelig, og at data oppbevares og behandles sikkert og trygt. 


Person som snakker og gestikulerer

Fleksibilitet og ytelse

Business NXT har med sin Design-funksjon en unik løsning for tilpasning og forenkling. Alle skjermbilder i løsningen kan redigeres og tilpasses hver enkelt rolle eller bruker av systemet, og sørger for en strømlinjeformet arbeidsprosess. 

GraphQL API’et er sikkert, men åpent, og legger til rette for at man kan koble sammen systemer. Har du et system som trenger å «snakke» med Business NXT så løser det seg! Hvis systemet ikke allerede har en kobling så hjelper vårt utviklingsteam deg med å bygge det vi mangler.

En styrke i Visma Business er evnen til å støtte store volum av data, som også er videreført i Business NXT. 

Om Business NXT:

  • ERP-system for finans og logistikk med rik funksjonalitet
  • Automatisert system med mulighet for manuell håndtering
  • Inkludert i systemet er oppgraderinger, oppdateringer og IT-sikkerhet
  • Muligheter for tilpasningsmuligheter til din bedrift
  • Muligheter for Integrasjoner med åpent API
  • Høy ytelse og kraftig motor
  • Fleksibel kostnadsbærerstruktur
  • Brukervennlig og moderne grensesnitt

To person snakker sammen foran en laptop

Mer om funksjonalitet:

Logistikkfunksjonaliteten i Business NXT gir bedriften full kontroll på hele verdikjeden, fra ordre til innkjøp og lager. Det gjør at logistikkprosessen effektiviseres uavhengig av størrelsen på vareutvalg eller ordrestrøm. Systemet tilbyr skreddersøm for kunder med kompliserte logistikkprosesser, og gir en tydelig oversikt over driften og ordreflyt i bedriften din. Varebeholdningen viser korrekt verdi i regnskapet, og salgsprisene styres gjennom en fleksibel pris- og rabattmatrise.

Business NXT er et fleksibelt økonomisystem som gir deg god kontroll over økonomien i bedriften. Systemet har omfattende finansfunksjonalitet for god styring av blant annet: hovedbok, reskontro og anleggsmidler. Systemet er skalerbart og kan tilpasses etter bedriftens behov, med mulighet for både automatisert og manuell håndtering. Med Visma WorkFlow integrert for dokumenthåndtering, kan du opprette behandlingsmåter og dokumentflyt. WorkFlow tilbyr også muligheter for maskinlæring og AI (kunstig intelligens) i dokumentflyten.

I Business NXT benytter du rapporteringsløsningen OneStop Reporting, som er et fleksibelt og robust verktøy for rapportering og budsjettering. Alle dine rapporteringsbehov er samlet på ett sted, og fremstiller data på en visuell måte som alle kan forstå, som gir deg verdifull innsikt i bedriften din. Du kan benytte ferdigdefinerte rapporter, eller skreddersy dine egne. Rapportene kan enkelt deles med sluttbrukere, slik at de også får oppdaterte data når de trenger det.

Onestop Reporting er tett integrert med Business NXT, og er inkludert i abonnementet.


Payroll  automatiserer de manuelle oppgavene og forenkler arbeidet med lønn før lønnsansvarlig, ledere og ansatte. Lønnssystemet er alltid oppdatert i henhold til lover og regler, og integreres enkelt med tredjepartsløsninger. I tillegg er reise, ferie, utlegg og timeregistrering lekende lett med Payroll.

Payroll er tett integrert med Business NXT.

Vårt mål er at alle prosesser skal løses effektivt. I BDO har vi utviklet mange løsninger for at systemene skal sende og motta meldinger til hverandre, noe som reduserer manuelt og repetitivt arbeid. Les mer om våre integrasjonstjenester her 

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.