1:
  • Integrasjoner

Integrasjoner sikrer din bedrift større og raskere informasjonsflyt, forbedret kvalitet og økt produktivitet. Samtidig reduseres kostnadene ved at tidkrevende og manuelle arbeidsoppgaver elimineres. 

 

Har din bedrift egne systemer for håndtering av alt fra CRM og økonomi til regnskap og administrasjonsprosesser? Må den samme informasjonen registreres manuelt i flere systemer? Integrasjoner gir deg bedre kontroll over komplekse forretningsprosesser, ved å sømløst «oversette» dataene mellom systemer fra ulike leverandører. Løpende og automatisk rapportering reduserer behovet for manuelt arbeid og risikoen for feilrapportering, samtidig som kundene dine får en bedre kundeopplevelse.

Vi hjelper deg å skreddersy en integrasjonsløsning som automatiserer utvekslingen av data mellom systemene din bedrift benytter i dag. Registrerer dine ansatte for eksempel kundetimer i både lønnssystemet, faktureringssystemet og i datavarehuset hvor ledelsesinformasjon registreres? Vi hjelper deg å frigjøre mer tid til verdiskapende arbeid ved å integrere disse systemene slik at timeregistreringen kun må gjøres èn gang. 

 

 

Vi hjelper deg å finne den beste løsningen

Over hele landet hjelper vi små, mellomstore og store virksomheter å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Våre rådgivere og systemutviklere hjelper deg å skreddersy løsninger med utgangspunkt i dine behov. Vi har både standardløsninger, løsninger tilpasset konkrete fagsystemer og komplette skreddersydde integrasjonsløsninger. Vi hjelper deg å finne beste løsning, avhengig av hva din virksomhet trenger.  

Våre rådgivere hjelper deg med å kartlegge dine behov og utvikling av en integrasjonsløsning som reduserer manuelle prosesser. Vi utvikler, drifter og vedlikeholder alle integrasjoner i henhold til oppdaterte standarder og krav. 

Har du et gammelt system som anses som umulig å integrere? Dette hjelper vi deg å løse ved hjelp av en robotisert løsning.

 

Ta kontakt

Har du noen spørsmål eller vil du vite mer om integrasjoner? Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt, så hjelper vi deg med planlegging og implementering av skybaserte og lokalt installerte systemer som støtter digitaliseringen i din virksomhet. 

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vil vi svare deg så fort vi kan. 
 

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code

 

Vi hjelper vi deg å utnytte dagens og morgendagens digitale muligheter, du kan lese mer om digitalisering her.