Integrasjoner

BDO bistår med integrasjoner

Ved å integrere dine forretningssystemer sikrer du bedre og raskere informasjonsflyt, bedre kvalitet og økt produktivitet for din bedrift. Samtidig reduseres kostnadene ved at tidkrevende og manuelle arbeidsoppgaver elimineres. 

Ønsker virksomheten din en mer effektiv og sømløs digital plattform med systemer som snakker sammen? Registreres samme informasjonen i flere systemer, eller flyttes den manuelt fra system til system?

Vi hjelper deg å skreddersy en integrasjonsløsning som gir deg bedre kontroll over komplekse forretningsprosesser - ved å automatisere datautvekslingen mellom systemene bedriften benytter i dag. Automatisk dataflyt og løpende rapportering reduserer behovet for manuelt arbeid og risiko for feilrapportering. Samtidig gir det kundene dine en bedre opplevelse.
Våre rådgivere kartlegger dine behov og kan utvikle riktig løsning for din bedrift, om det er en standardløsning eller skreddersøm for dine behov. Vi utvikler, drifter og vedlikeholder alle integrasjoner i henhold til oppdaterte standarder og krav. 

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.