BDO bistår med Xledger

Det skybaserte ERP-systemet Xledger er utviklet i Norge og brukes av kunder i mer enn 50 land. Det er en 100 % skybasert systemløsning med den bredden og funksjonaliteten som kreves for god økonomistyring i mellomstore og store bedrifter. BDO er platiniumpartner av Xledger i kraft av å være en av landets største leverandører på dette systemet. 

Hvorfor velge Xledger?

Xledger leverer en helhetlig løsning for økonomi og regnskap, og gjør det mulig for selskaper å vokse ved å forenkle den daglige økonomiske styringen. Xledger legger til rette for en enklere hverdag for deg som kunde og bruker av systemet. Automatisering, innsikt og skalerbarhet er tre viktige fordeler med løsningen. Med Xledger får du den innsikten du trenger for å ta kvalifiserte beslutninger basert på data i sanntid. Xledger gjør det enkelt å opprette nye forretningsenheter og skalere opp uten hindringer.

Med Xledger får du en ekte skytjeneste (SaaS). Xledger er et standardsystem med store muligheter for konfigurering, og det er ikke behov for programmering eller koding. I tillegg har Xledger all funksjonalitet i ett og samme system, og det kreves ingen ekstra moduler. Xledger tilbyr også flere alternativer for integrasjon med eksterne systemer. Integrasjoner med Xledger kan være alt fra sømløse og automatiserte til planlagte integrasjoner. 

Gevinster for deg som kunde

 • Rask informasjon
  Informasjonshastighet sikrer effektivitet – du sparer tid og penger.
 • Mobilitet
  Få tilgang til ett sentralisert datasystem, når og hvor som helst.
 • Sikre data
  Bedriftsdata er beskyttet av det høyeste nivået av sikkerhet, integritet og redundans som er tilgjengelig.
 • Forutsigbare kostnader
  Xledger gir en enkel lisensmodell som vokser sammen med din organisasjon.
 • Kontinuerlig utvikling
  Oppgraderinger er inkludert, noe som betyr at du aldri vil ha et utdatert ERP-system.
 • Alt henger sammen
  Smidig og rask informasjonsflyt – et resultat hvor alt henger sammen. 

Hvem passer Xledger best for?

Kundene som bruker Xledger kommer fra en rekke forskjellige bransjer som kraft og energi, eiendom, konsulentvirksomhet, rådgivning, rekruttering, prosjektorienterte virksomheter, advokatselskaper og ideelle organisasjoner. Xledger passer spesielt godt for virksomheter som er tjenesteorienterte og prosjektbaserte, har en konsernstruktur, eller jobber internasjonalt. Løsningen har også en god funksjonalitet for kjøp og salg av varer.

Kunder som har tatt Xledger i bruk sier at de får en mer effektiv hverdag. Som kunde får du innsyn i tallene fortløpende, og systemet er velfungerende og stabilt. Et av nøkkelpunktene som kundene trekker fram er at Xledger er tilgjengelig hvor som helst og når som helst – på PC, Mac, mobil eller nettbrett.

Ta kontakt

Vil du vite mer om Xledger? Våre rådgivere står klare for å svare på det du måtte lure på. Ta kontakt.

Møt noen av kundene våre


Kopp og pc

Som regnskapssjef i et konsern ser jeg på overgangen til Xledger som en revolusjon. Vi jobber mer effektivt, og kostnadene er betydelig redusert gjennom å jobbe i det nye systemet.
CatalystOne har virksomhet i flere land i Norden, samt India, og trenger en leverandør som kan levere på tvers av landegrenser. Her pekte BDO seg ut i forhold til konkurrentene.


Skriver for hånd

Kontakt

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.