Digitalt design

BDO bistår med digitalt design

Digitalt design handler like mye om det praktiske og funksjonelle som det estetiske. 

Vi kan hjelpe deg med alt fra tjenestedesign, design av brukergrensesnitt og interaksjonsdesign, til råd og veiledning knyttet til gjeldende lovkrav for tilgjengelighet og universell utforming.

Til grunn for leveransen ligger god forretningsforståelse og kjennskap til brukeradferd og preferanser i digitale løsninger. I tillegg krever et godt, funksjonelt design inngående kjennskap til mulighetsrommet og begrensningene i teknologi og plattform. Godt digitalt design bidrar til at brukere og målgrupper lett oppfatter budskap og den logiske progresjonen i brukerreisen, i tillegg til å identifisere avsenderen og skape en stopp-effekt på kortest mulig tid.

Vi leverer design til alle digitale kanaler. Digital design levert av oss er i tråd med gjeldende forskrifter og avtalte rammeverk og standarder, som f.eks. WCAG og kundens brand guidelines.

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.