Nettside og nettbutikk

BDO bistår med nettside og nettbutikk

Ønsker du nye nettsider, endringer på eksisterende nettsider eller en nettbutikk?

Vi ha ekspertise rundt digitale løsninger på nett og gjennomfører webutviklingsprosessen fra A til Å. Sammen med deg som kunde jobber vi oss gjennom en grundig prosess som gir den beste løsningen for det du ønsker å oppnå.

Kort fortalt definerer vi ditt prosjekt med en god plan i et forprosjekt, lager interaksjonsskisser for løsningen, designer og utvikler, tester og verifiserer, og sikrer måling av resultater i etterkant. Etter lansering bistår vi oftest i form av analyse, måling, digital markedsføring og endringer som bør gjøres. 

Vi utvikler løsninger for å skape langsiktige resultater. Derfor starter vi alltid våre arbeidsprosesser med å definere hva som målet. Vår erfaring er at det beste resultatet kommer i prosjekter der målet er tydelig definert og er tett knyttet til virksomhetens forretningsstrategi.

Å skape resultater på nett enten man vil skape leads, bygge kjennskap eller selge varer, krever langsiktighet og en datadreven tilnærming. En suksessfaktor er å opparbeide seg erfaring over tid om hva som fungerer og ikke. Våre arbeidsprosesser er derfor grundige. Vi sikrer den best mulige løsningen ved lansering, slik at våre kunder har best mulige forutsetninger for å nå sine mål. 

Plattformuavhengig utviklingspartner

Mange kunder har prefererte plattformer og teknologier for publisering og utvikling. Vårt fagmiljø er plattform- og teknologiuavhengig og kan bistå på utviklingsprosjekter innen et stort spenn av webteknologi. Vi har også lang erfaring med integrering mot ERP, CRM og andre støttesystemer - ta kontakt med oss for mer informasjon.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.