• HR-analyse

HR-teknologien utvikler seg i et raskt tempo og dette gir oss muligheter og utfordringer som er krevende å håndtere. Det blir derfor helt nødvendig å følge digitaliseringssporet. Viktige spørsmål en leder må stille seg selv: Hvilke systemer bør bedriften investere i, og hvordan skal bedriften lykkes med implementeringen?  

I BDO har vi utviklet en behovsanalyse som har til formål å avdekke dine behov knyttet til HR og personaladministrasjon. På denne måten kan vi hjelpe din bedrift med å bruke de mest optimale løsningene for å forbedre prosesser og til å ta steget mot en mer datadreven HR-funksjon. 

 

Digitale verktøy bidrar til en mer effektiv HR-funksjon

Er du nysgjerrig på hvilke digitale verktøy som kan skape en effektiv HR-funksjon i din bedrift? Vi har utarbeidet en egen behovsanalyse for å se hvor din HR-avdeling kan transformeres digitalt. Ta undersøkelsen her.

Dersom du ønsker videre oppfølgning hjelper våre rådgivere deg med å se mulighetene for å ta i bruk ny teknologi på best mulig måte. 

 

Ta kontakt

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale. Fyll ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg så snart vi kan.

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code