Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • Integrasjoner

Integrasjoner

 

Spar tid, reduser feil og øk lønnsomheten.

Integrasjoner sørger for flyt av data mellom to eller flere systemer, hvilket betyr at tiden mange bedrifter bruker på å skrive inn eller importere data fra et system til et annet kan- og burde unngås.

En vellykket integrasjon er å få systemer som i utgangspunktet ikke snakker sammen til å fungere som én sømløst helhet.  

 

Hvorfor integrasjoner?

SPAR TID OG PENGER: Er integrasjonen satt opp riktig vil ulike systemer fungere som én enhet. Kutt manuelle rutiner og tidskrevende dobbeltarbeid.

VÆR ET SKRITT FORAN: BDO har laget en lang rekke integrasjoner mellom regnskap-, CRM-, lønn-, og HRM-systemer, og utvikler stadig nye på forespørsel fra kunder. Slutt å bekymre deg for avvikende informasjon i dine systemer.

KONTROLL: Integrasjoner gir deg bedre oversikt over alle dine systemer. Kontroller og sett sammen store mengder data, unngå menneskelige feil og få oversikt på en helt ny og effektiv måte.

 

Hvordan påvirker integrasjoner deres hverdag?

Gode integrasjoner er helt nødvendig for å kunne drive komplekse IT-systemer. Maskinlæring, kunstig intelligens (AI) og robotikk er på full fart inn i dagens marked, med et mål om å hjelpe bedrifter med å jobbe mer effektivt.  Likevel, en forutsetning for effektiv og lønnsom drift er at man klarer å holde kontroll og orden på samhandlingen mellom disse løsningene. Integrasjoner er nøkkelen her.

 

API-tilkoblinger

Man kan se på integrasjoner som et puslespill som må gå opp, og hvor nøkkelen til å få puslespillet til å gå opp er såkalte API’er. Application Programming Interface er den teknologiske programfunksjonen som bygger broer og knytter systemene sammen til en enhet.
 

Våre integrasjonsrådgivere står klar dersom du lurer på om deres virksomhet kan effektiviseres med hjelp av integrasjoner.

Ta kontakt for en uforpliktet prat!

Enter security code:
 Security code