Idrett

BDO bidrar til trygge og gode valg for norsk idrett

Satsing på idrett

Idretten er en grunnstein i det norske samfunnslivet og velferdssamfunnet. Gjennom vår satsing på idretten og samarbeid nasjonalt og lokalt, har BDO som ambisjon å styrke og profesjonalisere norsk og internasjonal idrett.  

BDO bidrar til økt verdiskapning, forenkling og bedring, og er en samarbeidspartner for utvikling og modernisering. ​

Vi er en løpende sparringspartner for ledelsen og styret i klubber, særforbund kretser og NIF, med over 200 kunder innen topp- og breddeidretten. Samt et tyvetalls særforbund og idrettskretser. ​

Vår ekspertise og erfaring gjør BDO til en uavhengig kvalitetsikrer som bidrar til trygge og gode valg for norsk idrett. Gjennom spesialkompetanse, vårt internasjonale BDO-nettverk og omfattende erfaring, herunder fra OL, VM og EM, besitter BDO en unik ekspertise knyttet til nasjonale og internasjonale idrettsarrangementer. God ledelse av store idrettsarrangementer krever mye. Våre ledende fagmiljøer bistår med å skape de beste arrangøropplevelsene både for ansatte, tillitsvalgte og frivillige. 

 

Hva kan vi bistå med?

Gruppe mennesker

Leder-, team- og organisasjonsutvikling

Jordklode

Bærekraftstrategi og miljøsertifisering

Håndtrykk

"Operation Readiness" og samarbeidstrening

Sikkerhetsgradert informasjon

Personvern og rettighetssikring


Struktur

SelskapsorganiseringKontanter

Økonomistyring i idrettslag

Hva sier kundene?

BDO og Arve Garberg har vært inne i veldig mange klubber, kjenner alle problemstillinger ma har vært oppe i og hva man kan komme oppe i. Det føles veldig trygt og ha Arve og teamet hans i ryggen

Fotballkamp

Hvem er vi?

Vår ekspertise og erfaring gjør BDO til en uavhengig kvalitetssikrer som bidrar til trygge og gode valg for norsk idrett. ​ Ta gjerne kontakt med en av våre ansatte for en uforpliktende prat.

Bli kjent med "Fotballrevisor" Arve Garberg

Norges kanskje eneste "Fotallrevisor," Arve Garberg" står i spissen for BDOs arbeid innen rådgivnings- og revisoroppgaver til fotballbransjen.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.