BDO i Bodø

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Bodø!

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller en rådgiver? BDO satser på Bodø, og er et ledende revisjon- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. 

Vi er tett på norsk samfunn og næringsliv over hele landet, og gjennom vårt globale nettverk jobber vi også internasjonalt. Vi jobber med kunder og samarbeidspartnere i alle størrelser og kategorier; fra enmannsvirksomheter til børsnoterte selskaper. Bredden i kundeporteføljen gjør at vi har inngående kjennskap til mange ulike bransjer. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene skal nå sine mål.

BDO i Bodø samarbeider også tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

To personer i møte

Møt vår kontorleder i Bodø

Marius Christoffer Storvik er partner, kontorleder for Bodø og leder for Revisjon i Nordland. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Marius er utdannet statsautorisert revisor fra Trondheim Økonomiske Høgskole (TØH/HIST) og har fra 2011 arbeidet i BDO. Marius har solid erfaring fra arbeid med revisjon av bedrifter i flere forskjellige bransjer, som for eksempel helse, sjømat, kraft, transport, varehandel, bygg og anlegg.

Marius er født og oppvokst i Lofoten. Fritiden bruker han sammen med familie og venner, ofte på hytta, og du finner han gjerne på en fjelltopp eller på Aspmyra.

Vi bistår deg med digitalisering i Bodø

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Bodø og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Bodø

BDO har vært representert i Bodø siden 2011. Her har vi samlet våre revisorer, regnskapsførere og rådgivere under samme tak i Sandhorngata 43. For oss er det viktig å ha en unik nærhet til og forståelse for det lokale nærings- og samfunnslivet som vi er en del av. Ta gjerne kontakt med en av oss!

To personer ved merder

BDO heier på lokalsamfunnet i Bodø

Vi i BDO jobber med lokale bedrifter, og har hatt et langt samarbeid med Salten Aqua-gruppen. Dette kan du lese mer om her.

Det er viktig for oss å både være tett på deg som kunde og din bransje, og å bidra til et godt lokalsamfunn her i Bodø. Derfor er det helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger, blant andre Bodø Glimt, Tverlandet IL og Bertnes Brass.


  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.