1:
  • Digital og teknologi

Vi er med deg – hvert digitale steg på veien

Digitalisering driver virksomheter fremover og sikrer vekst og øker effektiviteten. Digitalisering er å bruke ny teknologi til å forbedre lønnsomheten og skape mer fornøyde kunder og ansatte. Hvor vil din virksomhet gå i digitaliseringssporet? I BDO er vi over 140 eksperter med digital spisskompetanse. Enten du leder en bedrift med 5 eller 500 ansatte, hjelper vi deg å utnytte dagens og morgendagens digitale muligheter.

 

Digitale løsninger

Gjør din virksomhet sterkere og smartere – med gode digitale løsninger. Vi hjelper deg å skreddersy løsninger for fremtiden.Les mer

Business Analytics

Du har mer data enn du aner. De er verdt mer enn du tror. Vi hjelper deg med å se mulighetene.Les mer

Digital rådgivning

Vi gir deg rådene du trenger – og rådene du ikke vet at du trenger, for å navigere stødig i din digitale utvikling.Les mer

Digital revisjon

Verktøyene som sparer deg for tid og gir deg bedre oversikt – og som gjør oss til en enda bedre sparringspartner.Les mer

Digitale løsninger


Er du usikker på hvordan din bedrift utnytter ny teknologi og digitale løsninger på best mulig måte? For digitalisering handler ikke bare om teknologi, det handler nettopp om å bruke de rette løsningene. Det handler om å forbedre prosesser og endre tankesettet til mennesker. Det handler om å samle og anvende data best mulig.

Våre digitale produkter og tjenester hjelper deg å øke effektiviteten, redusere risikoen og forbedre kundeopplevelsen for dine kunder. Våre eksperter hjelper deg å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på best mulig måte – med utgangspunkt i dine behov.
Les mer om de ulike digitale løsningene:

ERP | CRM | HRM | Integrasjoner | Robotics

Støttesystemer


Vi har kartlagt og vurdert markedet for ulike støttesystemer, og bygget opp satsninger rundt de systemer vi mener våre kunder bør bruke. Samtidig har vi sørget for at ulike bransjesystemer snakker godt sammen.

Det gjør at du som kunde får en komplett systempark – ferdig tilpasset og integrert for din bransje. Det gir deg en enklere hverdag med mer effektive prosesser drevet av markedets beste systemer.
Les mer om de ulike støttesystemene:

Selskapsadministrasjon | Reiseregning | Ordrestyring | Eiendomsforvaltning

Webutvikling og digital synlighet


Vi leverer design og utvikling av nettbaserte IT-løsninger. Med skreddersydde digitale løsninger får du og brukerne dine det dere trenger for optimal arbeidsflyt og ønskede resultater. Med våre rådgivere og fageksperter på teamet loses du trygt gjennom design- og utviklingsprosessen, og får samtidig spisskompetanse på innholdsutvikling og digital synlighet.

Les mer om de ulike produktene og tjenestene:

Webutvikling | Digitalt design | Digital synlighet

 
Nyheter
les flere nyheter

Nasjonal ledelse, Digital

Loading...