Kabal har valgt BDO

Kabal har valgt BDO

Kabal er et programvareselskap med hovedkontor i Stavanger som ble etablert i 2011. Selskapet lager den ledende logistikkprogramvare for verdens energibransje. 
Bilde: Anne Merete Vorpenes, partner for Business Services i BDO.

Selskapet hadde behov for en samarbeidspartner som leverer ERP-system og regnskapstjenester, og som kan bistå med å utvikle deres regnskapsfunksjon. Nå har Kabal valgt BDO. 

–Vi er svært fornøyde med at Kabal har valgt oss som leverandør for å videreutvikle og forbedre deres regnskapssystem, sier Anne Merete Vorpenes, partner for Business Services i BDO. 

Kabal har 70 ansatte, der de fleste jobber på hovedkontoret i Stavanger. Selskapet har også tilstedeværelse i Aberdeen, Houston, Kuala Lumpur, Abu Dhabi, Rio de Janeiro og Klaipéda. I dag brukes Kabals løsninger av 7 400 selskaper, inkludert verdens største energiselskaper. 

– For oss var det viktig med en partner som kunne levere helhetlige løsninger rundt system og regnskap. Systemvalg var en viktig del av prosessen da vi har behov for et system som håndterer og forenkler komplekse oppgaver, sier Charlotte Pedersen, Finance Manager i Kabal. 

-Vi skal dekke Kabal sine behov både i dag og i fremtiden. Vi er nå i gang med å implementere Xledger og skal utføre den løpende regnskapsførselen inkl. månedlig konsernrapportering. Det er viktig for oss at våre kunder får skreddersydde løsninger som passer best for dem, sier Anne Merete Vorpenes. 


Se mer om Kabal her og om BDO i Stavanger her.