Regnskapstjenester

BDO bistår med regnskapstjenester

I BDO jobber vi for å levere regnskapstjenester som gir deres virksomhet en merverdi. Med BDO får din virksomhet mer enn et avstemt regnskap. 

Å levere riktig regnskap er en grunnleggende og selvfølgelig del av vår leveranse. Vi jobber samtidig med å hele tiden se etter forbedringer av arbeidsmetoder og prosesser – og vi ser på hvilke oppgaver hos dere vi kan automatisere og få ekstra fart på gjennom bruk av kunstig intelligens.

Med et solid kompetansehus i ryggen kan vi også være din rådgiver for systemvalg, systemimplementering og til å sette opp skreddersydde rapporter og analyser samt visninger av sammensatte rapporter i Power BI.

Kontakt oss  

Ønsker du å vite mer om hvordan vi i BDO kan bistå deg med regnskapet? Ta kontakt med oss og vi kan hjelpe deg med å finne en regnskapsløsning tilpasset din bedrift.  

Effektive prosesser for regnskapsføring

Som regnskapsbyrå ivaretar vi en helt grunnleggende funksjon ved å sikre at selve regnskapsføringen planlegges og gjennomføres best mulig. BDO har utviklet effektive prosesser for den løpende bokføringen. Vi hjelper deg med å velge og skreddersy et regnskapsprogram, slik at du oppnår en størst mulig grad av automatisering.
Nettbrett med Visma eAccounting

Fordeler med en statsautorisert regnskapsfører

Hos BDO er du sikret en statsautorisert regnskapsfører. I tillegg til det rent regnskapsfaglige, legger vi stor vekt på å sette sammen kundeteam som kjenner din bransje. Med vår rike tjenestebredde og 60 kontorer over hele landet, er vi godt kjent med det lokale næringslivet. Med et godt regnskapssystem som er tilpasset din virksomhet, ligger alt til rette for både formelle innrapporteringer og enkel tilgang til relevante data for økonomi- og virksomhetsstyring. Med en effektivisering av grunnleggende regnskapstjenester kan dere bruke tiden deres på verdiskapende arbeid for deres virksomhet. BDO kan gi deg gode råd i de mer komplekse problemstillingene. Å alltid kunne støtte dere på en statsautorisert regnskapsfører gir dere en solid trygghet. Vi har fleksibilitet til å ivareta både små og store kunder – og kan også bistå om dere har regnskapsspørsmål knyttet til internasjonal drift.
Les mer om Global Accountingchevron_right
Mann i møte

Vi sikrer gode rutiner i alle ledd

BDO er et ledende fagmiljø i Norge på regnskap. Dette gjør at du kan være trygg på at BDO alltid har fokus på kontinuerlig utvikling av våre tjenester og rutiner. Vi sikrer at årsoppgjør og skattemelding utarbeides korrekt og effektivt, og vi har tung faglig kompetanse innen ulike former for rapportering.

Møt en av kundene våre

BDO leverte et godt og helhetlig tilbud som viste god forståelse for oppdraget. Vi er trygge på at vi får et godt team fra BDO med relevant erfaring og kompetanse.

Kopp og pc

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.