Vokst fra?

Jobber du i en bedrift som har vokst mye og nye behov har oppstått? Eller i en virksomhet som har internasjonal virksomhet med ansatte i flere land?

BDO Business Services leverer alt du trenger innen økonomifunksjonen, digitalisering og forretningsstøtte. Kundene våre velger oss ofte på grunn av vår unike kombinasjon av erfaring, mangfoldige fagkompetanse og solide systemkunnskap. Som rådgiver bistår vi deg med en helhetlig tilnærming som gjør det mulig å finne de beste løsningene for deg og din bedrift. 

Vi er fleksible og tilpasser oss dine behov for bistand, enten du trenger enkelte ressurser for en kortere periode eller om du ønsker at vi skal ta over hele regnskapsfunksjonen til din virksomhet. 

En rådgiver fra BDO har alltid et helt fagmiljø i ryggen. I Business Services er vi 600 fagpersoner som alle er opptatt av kompetansedeling og å alltid levere det vi har lovet.
småkraft

Vokser seg store på småkraft

Småkraft har gått fra å drifte og eie 40 til 220 kraftverk landet rundt på syv år. De er nå Europas største småkraftprodusent, og har ambisjoner om kraftig videre vekst.
LES MER


lovdata

- Resultatene har kommet overraskende fort

Lovdata gikk i tospann med BDO for ett år siden med mål om å effektivisere og øke kvaliteten på virksomhetsstyringen sin. Resultatet er allerede bedre prosesser, spart tid og en mer effektiv hverdag for økonomi- og markedsavdelingen.
LES MER


adam og eva

Har forvandlet frisørbransjen

Adam og Eva har gått fra å være én frisørsalong til et konsern med 31 frisørsalonger, egen produktserie og frisørskole. De sikter på videre vekst.
LES MER