Selskapsrett

BDO bistår innen selskapsrett

Både ved etableringen av et nytt selskap, omorganisering av eksisterende selskap og transaksjoner er det viktig å velge den mest hensiktsmessige struktur og selskapsform. I valg av selskapsform er det også mange skattemessige forhold å ta i betraktning. Videre må virksomheter løpende gjøre vurderinger og ta beslutninger i tråd med selskapsretten, herunder utarbeide nødvending dokumenter, avtaler, protokoller og gjennomføre registreringer.  

I BDO Advokater har vi selskapsrett som en del av vår kjernekompetanse og våre advokater og rådgivere dekker hele dette feltet fra de komplekse juridisk vurderinger til praktisk gjennomføring og implementering. Vi er alltid helt oppdatert på de nyeste endringer og praksis. Våre advokater og rådgivere har lang erfaring både fra advokatbransjen, skattemyndighetene og andre relevante aktører.

Vi bistår med:  

  • Omorganiseringer 
  • Transaksjoner - kjøp og salg av virksomheter 
  • Valg av foretaksform​ 
  • Transaksjoner mellom nærstående – aksjelovens krav​ 
  • Utbytte – og konsernbidrag​ 
  • Stiftelse og avvikling selskap​ 
  • Kapitalendringer – kapitalforhøyelse og nedsettelse
Personer i møte

Omorganisering

Vi kan levere en totalløsning på omorganiseringer bestående av blant annet rådgivning innen skatt-, avgift-, avtale-, arbeids- og selskapsrett
LES MERchevron_right
Arbeid med utregning

Transaksjoner

Vi bistår både store og små virksomheter innenfor alle bransjer, verdipapirforetak, investorer og private equity- og venturefond
LES MERchevron_right

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.