Systemløsninger

BDO kan bistå med systemløsninger

Er du usikker på hvor godt din bedrift utnytter ny teknologi og digitale løsninger? Digitalisering handler om å bruke de riktige løsningene for din bedrift, å samle og anvende data best mulig, forbedre arbeidsmåter og øke den digitale modenheten. En robust og fremtidsrettet teknologiplattform er viktig for å få dette til. 

Vi kan bidra til å bygge en fremtidsrettet systemløsning. Som uavhengig rådgiver har vi oversikt over hvilke systemer som finnes, og tilbyr ekspertkompetanse på ledende løsninger til små, mellomstore og store bedrifter over hele landet. 

Vi syr sammen en komplett systemplattform gjennom integrasjoner og automatisering/robotisering - tilpasset din bransje. Det gir deg en enklere hverdag med mer effektive prosesser drevet av markedets beste systemer.

Vi kan bistå med valg, implementering og forvaltning av ulike typer systemer
  • ERP-systemer – helhetlige forretningssystem som skal ivareta virksomhetens behov for styringsinformasjon
  • HRM-systemer – som støtter deg i bedriftens HR-prosesser og personadministrasjon
  • CRM-systemer – som gir deg tilgang til kundedata i sanntid, og tilrettelegger for bedre kundeopplevelser for både eksisterende og fremtidige kunder
  • Bransjespesifikke støttesystemer -  som sentrale arbeidsverktøy for effektivisering og styring
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.