Lønnssystem

BDO bistår med lønnssystemer

Et godt lønnssystem gjør det mulig å forenkle mange prosesser, og i BDO gjør vi alltid en grundig vurdering av kunders behov før vi anbefaler et system. Kombinert med tett oppfølging fra våre rådgivere og rask tilgang til hjelp ved behov for støtte, har du alltid et velfungerende lønnssystem med integrasjonsmuligheter mot HR og regnskapssystem. Vi strever etter å være systemuavhengige rådgivere, og vi vil sikre at ditt selskap får et system som er tilpasset din bedrift og bransje. 

Skreddersydde systemvalg

I oppstartsfasen legger vi stor vekt på å kartlegge deres behov, slik at vi kan gi deg råd om hvilket system som er det best egnede for din bedrift. Dersom det er behov for spesialtilpasninger, for eksempel ved integrasjoner til eksisterende systemer eller løsninger, sørger vi for at disse kommer på plass.

Når rutinemessige oppgaver er automatisert, kan vi gi deg bedre personlig oppfølging i mer komplekse oppgaver innenfor lønnsområdet. I BDO legger vi stor vekt på å være tilgjengelig for kundene våre i hverdagen.

Digital datainnsamling er nøkkelen til å kunne arbeide presist og effektivt innenfor lønnsfunksjonen. BDO starter alltid med en grundig vurdering av behovene hos små så vel som store kunder for å kunne anbefale de beste HR- og personalsystemene, og deretter å gjøre tilpasningene som skal til for å oppnå en nærmest skreddersydd løsning.

Lønnssystemer med hver sine styrker

Et lønnssystem må kunne ivareta alle rutiner knyttet til lønn og andre utbetalinger, for eksempel reiseregninger og utlegg. I tillegg bør det være enkelt å ta ut nøyaktig de rapportene bedriften har behov for. Vi samarbeider med flere systemleverandører for å være enda mer tilpasningsdyktige til våre kunders behov, både nå og i fremtiden.

BDO har inngått et samarbeid med SD Worx Lønn, et skybasert, automatisert og fleksibelt lønnssystem med gode integrasjonsmuligheter. Dette systemet passer ofte best for våre rene lønnskunder, der du selv har et eget regnskapssystem som du ønsker å importere regnskapsbilaget til. Du kan lese mer om samarbeidet her.

Xledger er et norskutviklet, skybasert system for både lønn og regnskap, som er tilpasset rutinene i norske virksomheter, og gir stor fleksibilitet gjennom ulike moduler. Dette systemet passer ofte våre middels og store kunder som ønsker at BDO skal levere både regnskap og lønnsystem. 

Til slutt har vi Tripletex for både lønn og regnskap. Dette er også er et skybasert system som passer bra for mindre komplekse kunder. Dette systemet har et enkelt brukergrensesnitt og automatiserte prosesser.

Våre medarbeidere har bred systemkompetanse, og vi kan også tilby ren systemstøtte på lønn. BDO har også en egen app for reiseregninger, les mer om det her.

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.