• Lønnssystem

Effektive lønnssystem

Et godt lønnssystem gjør det mulig å forenkle mange prosesser, og i BDO gjør vi alltid en grundig vurdering av kunders behov før vi anbefaler et system. Kombinert med tett oppfølging fra våre rådgivere og rask tilgang til hjelp ved behov for støtte, har du alltid et velfungerende lønnsprogram.

 

Skreddersydde systemvalg

I oppstartsfasen legger vi stor vekt på å kartlegge deres behov, slik at vi kan gi deg råd om hvilket system som er det best egnede for din bedrift. Dersom det er behov for spesialtilpasninger, for eksempel ved integrasjoner til eksisterende systemer eller løsninger, sørger vi for at disse kommer på plass. Og når rutinemessige oppgaver er automatisert, kan vi gi deg bedre personlig oppfølging i mer komplekse oppgaver innenfor lønnsområdet.

 

Lønnssystemer med hver sine styrker

Et lønnssystem må kunne ivareta alle rutiner knyttet til lønn og andre utbetalinger, for eksempel reiseregninger og utlegg. I tillegg bør det være enkelt å ta ut nøyaktig de rapportene bedriften har behov for. Vi samarbeider med flere systemleverandører for å være enda mer tilpasningsdyktige til våre kunders behov, både nå og i fremtiden.

BDO har inngått et samarbeid med SD Worx Lønn, et skybasert, automatisert og fleksibelt lønnssystem med gode integrasjonsmuligheter. Du kan lese mer om samarbeidet her.

Xledger er et norskutviklet, skybasert system for både lønn og regnskap, som er tilpasset rutinene i norske virksomheter, og gir stor fleksibilitet gjennom ulike moduler.

Til slutt har vi Tripletex for både lønn og regnskap. Dette er også er et skybasert system som passer bra for mindre komplekse kunder. Dette systemet har et enkelt brukergrensesnitt og automatiserte prosesser.

Våre medarbeidere har bred systemkompetanse, og vi kan i mange tilfeller også fortsette med det samme lønnssystemet som dere har brukt tidligere. Det viktigste er at vi sammen finner den beste løsningen for nettopp din bedrift.
 

Ta kontakt med oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift med et effektivt lønnssystem? Våre rådgivere står klare til å svare på det du måtte lure på.

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vi vil komme tilbake til deg så fort vi kan.

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code