Bil

Vårt bransjeteam følger utviklingen i bilbransjen

Bilbransjen

Bilbransjen er i stadig endring, og er spesielt utsatt for endringer i rammebetingelser og regelverk. Endringer i konjunktursituasjon, skatter og avgifter, miljø og teknologisk utvikling er av betydning for bilbransjen.

Valg av riktig samarbeidspartner innen revisjon og rådgivning vil bidra til økt endringsevne og muligheter for å skape synergier og merverdier for virksomheten. Vi tilbyr tjenester som er skreddersydd for å møte de utfordringene bilbransjen står overfor. BDO har over lang tid hatt store og små kunder i bilbransjen, både forhandlere og importører.

Vi er opptatt av de utfordringer bransjen står overfor, og vi fokuserer på å finne gode løsninger for din virksomhet. Våre ledende fagmiljøer innen revisjon, skatt og avgift, transaksjoner og gransking gir deg et komplett grunnlag for solid styring og kontroll.
 Se også:

Konkursanalysen

Hva kan vi bistå med?

Jordklode

Bærekraft

Vi bistår bransjeaktører med å utvikle 
seg i mer bærekraftig retning. 

Les mer

Finansielle dokumenter

Toll og avgift

Vi bistår med en totaloversikt over 
import og eksport i selskapet.

Les mer

Ikon nettside

IT-sikkerhet 

IT-sikkerhet er helt sentralt for alle handelsaktører. 
Vi hjelper deg å sikre din bedriften mot IT-angrep.

Les merPerson som kjører bil

Firmabilkalkulator

Med vår firmabilkalkulator kan du beregne årlig skatt ved bruk av firmabil.
LES MERchevron_right
To personer i diskusjon

Bilbransjeanalysen

Bilanalysen gir deg et godt innblikk i utviklingstrekk for bilbransjen.
LES MERchevron_right

Hva sier kundene?

BDO leverte et bra sammensatt team, og de har unik kompetanse innen bilbransjen, noe som gjør at de kan være en god sparringspartner for ossHåndtrykk mellom to personer

Hvem er vi?

For å sikre praktiske og gode råd som gir verdi til våre kunder, har BDO etablert et bransjeteam med spesialister, som alle har lang operativ erfaring fra handelsbransjen. Her er noen av de som du kan bli bedre kjent med.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid.