Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • Bil

Bilbransjen

Bilbransjen er i stadig endring og er spesielt utsatt for endringer i rammebetingelser og regelverk. Endringer i konjunktursituasjon, skatter og avgifter, miljø og teknologisk utvikling er av betydning for bilbransjen.

Valg av riktig samarbeidspartner innen revisjon og rådgivning vil bidra til økt endringsevne og muligheter for å skape synergier og merverdier for virksomheten. Vi tilbyr tjenester som er skreddersydd for å møte de utfordringene bilbransjen står overfor. BDO har over lang tid hatt store og små kunder i bilbransjen, både forhandlere og importører.

Vi er opptatt av de utfordringer bransjen står overfor, og vi fokuserer på å finne gode løsninger for din virksomhet. Våre ledende fagmiljøer innen revisjon, skatt og avgift, transaksjoner og gransking gir deg et komplett grunnlag for solid styring og kontroll.

 

PowerBI-analyse for bilbransjen

BDO har utarbeidet en interaktiv bransjeanalyse av hele bilbransjen, hvor du på en enkel måte ved hjelp av visualiseringsverktøyet PowerBI kan søke og finne data om bransjen som er relevant for akkurat ditt selskap. 
Det er mulig å sammenligne bransjer, regioner og ulike selskapstyper. I tillegg kan du for forhandlere sammenligne på tvers av bilmerker.
Analysen som nå ligger ute er en liten smakebit på hva som er mulig å analysere ved hjelp av god bransjeforståelse, metodisk tilnærming og digitale verktøy.

 

Her kan du se deler av analysen

 

Praktiske verktøy