Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • Handel

Handel i en globalisert verden

Handelsbransjen er i rask utvikling. I et marked som stadig blir mer internasjonalt må aktørene hele tiden tilpasse seg nye omgivelser. For å oppnå suksess må du være endringsvillig og klar til å tenke nytt.

De ulike aktørene i bransjen må ha god innsikt både på operasjonelle og finansielle plan. En lang rekke faktorer kommer til å påvirke kundene i tiden fremover. Dette gjelder blant annet digitalisering, nye distribusjonskanaler, endrede forbruksmønstre, nye reguleringer, globalisering og konsolideringer.

 


 
Illustrasjon av et handlenett


Handelsundersøkelsen 2020

Vi har spurt 100 økonomiansvarlige i norske virksomheter om deres spådommer for fremtiden. En av tre tror omsetningen deres vil øke det kommende året. Dette og mer kan du lese om i BDOs varehandelsundersøkelse her.

Last ned handelsundersøkelsen her.

 

 


 
Illustrasjon av et forstørrelsesglass og en graf


Konkursanalysen 2020

Tøffere konkurranse, økt netthandel og svekket kronekurs har preget handelsbransjen de siste årene. Koronapandemien har imidlertid påvirket handelsbedriftene i overraskende liten grad, hittil i år. Dette og mer kan du lese om i vår konkursanalyse fra handelsbransjen her.

Last ned konkursanalysen her.

 


 

Vi bistår deg

BDO følger markedet tett og kan hjelpe deg med å holde tritt. Kombinasjonen av fagkunnskap og bransjekunnskap setter oss i stand til å kunne tilby effektive og fokuserte revisjon- og rådgivningstjenester. Noen av rådgivningstjenestene vi kan tilby er: 

  • Prosessforbedringer 
  • Rådgivning knyttet til konsolideringer og fusjonering
  • Outsourcing og offshoring 
  • Business Analytics-løsninger
  • Sikkerhetsrådgivning knyttet til handel i og med høyrisikoområder
  • Datasikkerhetsløsninger for sikring av systemer og tjenester
  • Kartlegging av innkjøpsprosesser