1:

Trainee i BDO Advokater

Oslo | Trondheim | Bergen | Stavanger | Kristiansand | Moss

Lurer du på hvordan det er å jobbe i et av Norges raskest voksende advokatfirmaer? Vi arbeider til daglig hovedsakelig med skatt, selskapsrett, merverdiavgift, personvern og generell forretningsjus, herunder transaksjoner, fast eiendom, arbeidsrett og generasjonsskifte.

Vi er spesialister innen våre fagområder og vil mer enn gjerne få gi deg ett innblikk i vår hverdag, kanskje er dette noe for deg?

Vi er i dag mer enn 100 medarbeidere fordelt på kontorer i Oslo, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Bergen og Moss. 

I BDO får du tidlig ansvar - og muligheten til å påvirke, lære og utvikle deg. Du blir fulgt opp av erfarne medarbeidere, og tar del i et fellesskap preget av ekte engasjement og høy kompetanse.

Våre rådgivere og advokater har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift, selskapsrett, transaksjonsbistand, arbeidsrett og personvern. Hos oss får du jobbe med alt fra skattespørsmål, oppkjøp, fusjoner og fisjoner, til omorganiseringer og tvisteløsninger. 

Vi jobber tett på kundene våre, i alle deler av nærings- og samfunnslivet. Vi har klienter innenfor en rekke bransjer og jobber ofte i tverrfaglige team med kollegaer innen revisjon, rådgivning og regnskap. BDO er tilgjengelig i mer enn 162 land, som gjør at vi kan hente inn nødvendige internasjonale perspektiver.

 

 

Trainee 

Som trainee i BDO Advokater får du jobbe på tvers av advokatfirmaets avdelinger og får et godt innblikk i vår hverdag. Du får en fadder som vil være ansvarlig for deg gjennom oppholdet og som sammen med en traineeansvarlig advokat gir deg tett oppfølging. Hos oss har vi kun én trainee av gangen, slik sørger vi for at du raskt bli inkludert i både det faglige og sosiale miljøet på kontoret.

Vi er opptatt av at våre traineer skal få varierte oppgaver, som kan bestå i alt fra utredninger, notater og skriving av selskapsdokumenter til deltakelse i interne og eksterne møter og tverrfaglige prosjekter.

Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg et godt innblikk i hvordan det er å jobbe som spesialist og advokat tilknyttet et stort konsulenthus. Gjennom tett oppfølging, konstruktive tilbakemeldinger underveis og ved praksisoppholdets slutt tror vi at du vil sitte igjen med et stort utbytte av et traineeopphold hos oss. Gjennom sluttsamtalen får du konkrete tilbakemeldinger både muntlig og skriftlig fra de advokatene du har jobbet tettest med.

Traineeperioden er som regel 5-6 uker. I Trondheim kan perioden etter avtale også være traineeperioden 6 måneder, men da i form av en 20-40% stilling. (1 til 2 dager i uken)

Både traineeordningen og skriveplassene er viktige rekrutteringsarenaer for BDO Advokater og gir både deg og oss en unik mulighet til å bli godt kjent.

Vi har traineeordning i: Oslo og Trondheim

Vi søker deg som:

  • Har fullført 3. året (går 4. eller 5. året på jussen)
  • Har interesse for skatt, avgift og/eller selskapsrett
  • Er engasjert og nysgjerrig på BDO Advokater

 
Søknadsfrist: 10. februar 2023, søknader behandles løpende

Vi rekrutterer traineer primært i tilknytning til Arbeidslivsdagene ved det juridiske fakultet i Oslo, Bergen og Tromsø i januar/februar hvert år, du er likevel velkommen til å sende oss en epost om du har spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss.
 

Søk på trainee-stilling i Oslo her

Søk på trainee-stilling Trondheim her

 

 

Skriveplass i BDO Advokater

Skal du skrive masteroppgave i skatt, avgift eller selskapsrett? Da kan du søke om skriveplass hos BDO Advokater i Oslo, Trondheim, Stavanger, Bergen eller Kristiansand!

Vi bidrar med:

  • Faglig veileder gjennom hele perioden innen den fagdisiplinen du skriver
  • Fadder
  • Stipend på kr 30 000
  • Fast skrivebord å sitte ved på kontoret samt tilgang til kantine
  • PC og annet datautstyr samt digitalt bibliotek og andre hjelpemidler
  • Sosiale og faglige arrangementer og selvfølgelig hyggelige kolleger

 
Vi har skriveplass i: Oslo og Trondheim (noen semestre også i Bergen, Kristiansand og Stavanger)

Vi ønsker deg som skriver oppgave innen skatt, avgift eller selskapsrett. Grensesnittet skatt/selskapsrett slik som fusjon, fisjon, andre EK transaksjoner og utdelinger er veldig interessant.

Med skriveplass hos oss blir du en del av et hyggelig og ungt arbeidsmiljø. Du vil få tett faglig oppfølging og bli en integrert del av advokatselskapet noe som vil innebære både sosialt og faglig påfyll gjennom semesteret. 

Både traineeordningen og skriveplassene er viktige rekrutteringsarenaer for BDO Advokater og gir både deg og oss en unik mulighet til å bli godt kjent.

 

Hvordan søke:

Skriv en søknad og redegjør for hva du skal skrive om og planen for oppgaven. Vi vil også vite litt om deg og hvorfor du ønsker å ha skriveplass hos BDO Advokater. Søknad sendes gjennom søknadsportalen, se link.

Søknadsfrist: Søknader behandles løpende.

 

Søk her

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål!

 Anders Torkildsen Nytrøen, advokat og traineeansvarlig i Oslo

Anders Torkildsen Nytrøen, advokat og traineeansvarlig i Oslo

Ta kontakt

 

 Fredrik Dreyer

Fredrik Dreyer, advokatfullmektig og traineeansvarlig i Oslo

Ta kontakt

 

 Ingjer Ofstad

Ingjer Ofstad, advokat og traineeansvarlig i Trondheim

Ta kontakt

 

 Tonje Barstad Martinsen

Tonje Barstad Martinsen, senior manager HR i Trondheim

Ta kontakt