Trainee i BDO Advokater

Som trainee i BDO Advokater får du jobbe på tvers av advokatfirmaets avdelinger og får et godt innblikk i vår hverdag. Du får en fadder som vil være ansvarlig for deg gjennom oppholdet og som sammen med en traineeansvarlig advokat gir deg tett oppfølging. Hos oss har vi kun én trainee av gangen, slik sørger vi for at du raskt bli inkludert i både det faglige og sosiale miljøet på kontoret.

Vi er opptatt av at våre traineer skal få varierte oppgaver, som kan bestå i alt fra utredninger, notater og skriving av selskapsdokumenter til deltakelse i interne og eksterne møter og tverrfaglige prosjekter.

Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg et godt innblikk i hvordan det er å jobbe som spesialist og advokat tilknyttet et stort konsulenthus. Gjennom tett oppfølging, konstruktive tilbakemeldinger underveis og ved praksisoppholdets slutt tror vi at du vil sitte igjen med et stort utbytte av et traineeopphold hos oss. Gjennom sluttsamtalen får du konkrete tilbakemeldinger både muntlig og skriftlig fra de advokatene du har jobbet tettest med.

Traineeperioden er som regel 5-6 uker. I Trondheim kan perioden etter avtale også være traineeperioden 6 måneder, men da i form av en 20-40% stilling. (1 til 2 dager i uken)

Både traineeordningen og skriveplassene er viktige rekrutteringsarenaer for BDO Advokater og gir både deg og oss en unik mulighet til å bli godt kjent.

Vi har traineeordning i: Oslo og Trondheim

 

Vi søker deg som:

  • Har fullført 3. året (går 4. eller 5. året på jussen)
  • Har interesse for skatt, avgift og/eller selskapsrett
  • Er engasjert og nysgjerrig på BDO Advokater

 

Søknadsfrist for 2022 og Vår 2023: fredag 11. februar 2022

Vi rekrutterer traineer primært i tilknytning til Arbeidslivsdagene ved det juridiske fakultet i Oslo, Bergen og Tromsø i januar/februar hvert år, du er likevel velkommen til å sende oss en epost om du har spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss.

Søk her

 

 

Skriveplass i BDO Advokater

Skal du skrive masteroppgave i skatt, avgift eller selskapsrett? Da kan du søke om skriveplass hos BDO Advokater i Oslo, Trondheim, Stavanger, Bergen eller Kristiansand!

 

Vi bidrar med:

  • Faglig veileder gjennom hele perioden innen den fagdisiplinen du skriver
  • Fadder
  • Stipend på kr 30 000
  • Fast skrivebord å sitte ved på kontoret samt tilgang til kantine
  • PC og annet datautstyr
  • Sosiale og faglige arrangementer og selvfølgelig hyggelige kolleger

 

Vi har skriveplass i: Oslo og Trondheim (noen semestre også i Bergen, Kristiansand og Stavanger)

Vi ønsker deg som skriver oppgave innen skatt, avgift eller selskapsrett. Grensesnittet skatt/selskapsrett slik som fusjon, fisjon, andre EK transaksjoner og utdelinger er veldig interessant.

Både traineeordningen og skriveplassene er viktige rekrutteringsarenaer for BDO Advokater og gir både deg og oss en unik mulighet til å bli godt kjent.

 

Hvordan søke:

Skriv en søknad og redegjør for hva du skal skrive om og planen for oppgaven. Vi vil også vite litt om deg og hvorfor du ønsker å ha skriveplass hos BDO Advokater. Søknad sendes gjennom søknadsportalen, se link.

 

Søknadsfrist for 2022 og vår 2023: fredag 11. februar 2022

Vi rekrutterer til skriveplassene primært i tilknytning til Arbeidslivsdagene ved det juridiske fakultet i Oslo, Bergen og Tromsø i januar/februar hvert år, du er likevel velkommen til å sende oss en epost om du har spørsmål eller en ide til en masteroppgave du tror kunne passet for BDO Advokater.

Søk her

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål!

 Anders Torkildsen Nytrøen, advokat og traineeansvarlig i Oslo

Anders Torkildsen Nytrøen, advokat og traineeansvarlig i Oslo

Ta kontakt

 

 Hanne Boge, HR-manager og ansvarlig for rekruttering av nyutdannede

Hanne Boge, HR-manager, rekruttering av nyutdannede

Ta kontakt