1:
  • Møt BDOere

Møt BDO-ere

Hvordan er det å jobbe i BDO?

Hos oss blir du del av et internasjonalt kompetansemiljø, hvor du vil jobbe i tverrfaglige team innen et bredt spekter av prosjekter og kunder innen ulike bransjer.

Du blir del av en organisasjonskultur hvor utvikling, læring og samhold er i fokus.

Ønsker du å lære mer om hvem vi er og hvordan det er å jobbe i BDO? Flere av våre ansatte forteller om deres første tid hos oss, og hvordan arbeidshverdagen i våre ulike forretningsområder er.

 

Emilie Sandstad
Revisjon, Oslo


«Jeg setter opp min egen utviklingsplan slik at jeg får utvikle meg i den retningen jeg vil. Jeg opplever at managerne er dedikerte og interesserte i vår utvikling. De ser meg og tilrettelegger slik at jeg får jobbe med det jeg synes er spennende»

Les mer

Bård Christian Tveikra
Revisjon, Trondheim


«Som revisor skal man kvalitetssikre den finansielle rapporteringen til virksomheter og sørge for at den er iht. lover og regler, men også mye mer. God revisjon krever at man forstår kunden og dens omgivelser, som betyr at man må forstå kundens bransje, prosesser, risikoer og verdidrivere»

Les mer

Tormod Lauritzen
Regnskap, Oslo


«Fra dag en har jeg fått mye ansvar, frihet og tillit i prosjektene jeg jobber på. Fra å være en ressurs for en prosjektleder har jeg innen kort tid blitt prosjektleder selv på flere prosjekter»

Les mer

Tarjei Johansen
Samfunns- og forretningsutvikling, Oslo


"Selv om jeg er fersk i arbeidslivet opplever jeg at mine kolleger, som er eksperter på området vi jobber innenfor, er genuint interessert i mine innspill og refleksjoner"

Les mer

Thea Nystad Prøsch
Risk Advisory Services, Oslo


"Du får mulighet til å påvirke og være med på å bestemme hvilken retning du ønsker å utvikle deg i. Du blir del av et selskap i sterk vekst hvor du får bryne deg på utallige utfordringer og vil få en bratt læringskurve."

Les mer

Marte Ryen
Samfunns- og forretningsutvikling, Oslo


"Jeg lærer noe nytt hele tiden og ingen dager er like. Jeg har fått jobbe med både store og små prosjekter, og fått masse ansvar. Samfunns- og forretningsutvikling arbeider innenfor mange bransjer, og jeg har fått testet meg innenfor blant annet bank og finans, offentlige sektor, bygg og anlegg. "

Les mer

Ole Kristian Grime
BDO Advokater, Oslo


"Det beste med å jobbe i BDO er å jobbe med svært hyggelige og kompetente mennesker på tvers av tjenesteområder, hvor man stadig blir utfordret og hvor det er lav terskel for å stille spørsmål og komme med innspill."

Les mer

Niklas Langerød
Transaksjonsrådgivning, Oslo


«Mulighetene i avdelingen er mange og vi jobber med prosjekter innen blant annet due diligence, verdsettelse og M&A. Kundebasen inkluderer alt fra små og mellomstore bedrifter til børsnoterte konsern i Norge og internasjonalt. Dette gir et betydelig læringsutbytte ettersom det er store variasjoner innen hva disse aktørene fokuserer på og ønsker av oss»

Les mer

Julie Rønne
Management Trainee, Oslo


«Utviklingsmulighetene i BDO er uendelige. Som ansatt blir man tidlig oppfordret til å tenke nytt, engasjere seg og ta initiativ til å teste og lære seg nye ting. Gjennom utviklingsplaner og målsettinger er man med på å forme sin egen utvikling, og til syvende og sist er det bare opp til en selv å ta initiativ til å utforske og gripe de mange mulighetene som eksisterer i BDO.»

Les mer

Sondre Ovnerud og Bjørn-Petter Finstad
Management Trainees, Oslo


«Fordelen med å være ansatt i et kompetansehus som BDO er nettopp de mulighetene det gir deg. BDO har et bredt spekter av tjenesteområder med et mangfold av mennesker med ulik kompetanse som gjør at man har mulighet til å utvikle seg i den retningen man selv ønsker.»

Les mer

Charlotte Vaktel
Salg, Oslo


«I BDO får jeg muligheten til å utvikle meg i den retningen jeg ønsker. Jeg får teste ut forskjellige oppgaver, og deretter velge om dette er noe jeg liker og har lyst til å jobbe med eller ikke. Det er også gode muligheter til å komme med egne innspill eller forslag på nye ideer, og forslagene blir hørt.»

Les mer om Charlotte

Kristin Høy Lian

Kristin Høy Lian

Leder, rekruttering

 

Kontakt

 

 

Kine Tuchel

Kine Tuchel

Rekruttering

 

Kontakt

 

Helene Maurset

Helene Maurset

Rekruttering

 

Kontakt

 

 
 
 
Marte Ryen

Marte Ryen

Rekruttering

 

Kontakt