Nyutdannede og studenter

Hvorfor BDO?


Som en BDOer, vil du jobbe i et hurtig voksende rådgivnings- og revisjonsselskap der entreprenørånd og framtidstro har bidratt til at vi i dag har kontorer over hele landet. Vi legger vekt på å sikre og skape verdier for våre kunder, samtidig som vi vektlegger verdier og en god, inkluderende kultur.

Les mer

Ny i BDO


For deg som starter din karriere, er det viktig at overgangen fra studier til arbeidsliv i BDO blir så god som mulig. Les mer om BDOs program for din utvikling.

Les mer

Møt BDOere


Ønsker du å lære mer om hvordan det er å jobbe i BDO? Flere av våre ansatte forteller om hvordan det er å være ny i BDO, og om hvordan det er å jobbe i de ulike forretningsområdene våre.

Les mer

Campusbesøk og søknadsfrister


Se når vi er tilstede på din skole, samt årets søknadsfrister.

Les mer

Muligheter for studenter


For studenter som er underveis i utdanningen sin tilbyr vi en rekke muligheter til å bli bedre kjent med oss, som for eksempel summer internship, NM i økonomi, og mulighet for deltidsjobb.

Les mer

Trainee og skriveplass i BDO Advokater


BDO Advokater tilbyr både traineeopphold og skriveplass for studenter som skriver master. Programmet gir deg god innsikt i advokathverdagen, praktisk arbeidserfaring og ikke minst en mulighet for deg og oss til å bli kjent med hverandre!

Les mer

Management Trainee-program


Programmet er rettet mot deg som har lederambisjoner og som ønsker en ekstra utfordring i starten av din karriere. Du får jobbe innen forretningsområdene revisjon, regnskap og rådgivning.

Les mer

Kickstart - BDOs mentorprogram for studenter


Gjennom BDOs splitter nye mentorprogram Kickstart, får du som student muligheten til å akselerere egne ferdigheter og bli bedre kjent med arbeidslivet.

Les mer