Nyutdannede og studenter

Hvorfor BDO?


Som en BDO-er, vil du jobbe i et hurtig voksende kompetansehus der entreprenørånd og framtidstro har bidratt til at vi i dag har kontorer over hele landet. Vi legger vekt på å sikre og skape verdier for våre kunder, samtidig som vi vektlegger verdier og en god, inkluderende kultur.

Les mer

Ny i BDO


For deg som starter din karriere, er det viktig at overgangen fra studier til arbeidsliv i BDO blir så god som mulig. Les mer om BDOs program for din utvikling.

Les mer

Møt BDOere


Ønsker du å lære mer om hvordan det er å jobbe i BDO? Flere av våre ansatte forteller om hvordan det er å være ny i BDO, og om hvordan det er å jobbe i de ulike forretningsområdene våre.

Les mer

Campusbesøk og søknadsfrister


Se når vi er tilstede på din skole, samt årets søknadsfrister.

Les mer

Muligheter for studenter


For studenter som er underveis i utdanningen sin tilbyr vi en rekke muligheter til å bli bedre kjent med oss, som for eksempel summer internship, NM i økonomi, og mulighet for deltidsjobb.

Les mer

Traineeprogram


For studenter som er underveis i utdanningen sin tilbyr vi en rekke muligheter til å bli bedre kjent med oss, som for eksempel på karrieredager og bedriftspresentasjoner. Vi tilbyr også muligheter som summer internship og deltidsjobb.

Les mer