1:
  • BDO i Trondheim

    Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Trondheim

Ditt lokale kontor i Trondheim

BDO er et ledende rådgivnings- og revisjonsselskap i Norge, som med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv hjelper din virksomhet å nå sine mål. På vårt kontor i Trondheim har vi tverrfaglige team som bistår deg med det du trenger hjelp til. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal lykkes. 

 

Ta kontakt

 

BDO har vært representert i Trondheim siden 2001 og har i dag ca 200 medarbeidere. Trondheimskontoret er senter for region MidtNord i BDO, som har 450 medarbeidere og 20 kontor fra Molde i sør til Longyearbyen i nord. Vi jobber tett med de andre kontorene i Trøndelag og i hele regionen, til fordel for deg som kunde. Med nærmere 80 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser. Og har du eller din virksomhet behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 

Revisjon

Våre erfarne revisorer i Trondheim er opptatt av virksomhetsforståelse ved gjennomføring av revisjonen. Vi tilbyr blant annet finansiell revisjon, digital revisjon og attestasjonstjenester. 

Mer om revisjon i Trondheim her.

Business Services

Business Services og digital i Trondheim er et av regionens sterkeste og mest moderne og helhetlige kompetansemiljø innenfor regnskap og digitale løsninger. Våre kunder er alt fra mindre lokale bedrifter til store internasjonale virksomheter.

Les mer om Business Services i Trondheim her.

Consulting

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor. Vi bistår virksomheter med alt fra organisasjons- og lederutvikling, strategiutvikling, prosjekt- og prosessledelse, utredninger, prosessforbedringer, finansiell og økonomisk rådgivning til teknologiutvikling.

Les mer om Consulting i Trondheim her.

Advokattjenester

Våre forretnings- og skatteadvokater i Trondheim har lang erfaring med nasjonal- og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger. 

Les mer om advokattjenestene i Trondheim her.

 

Vi bistår deg med digitalisering

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Trondheim og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte.

Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.

Ta kontakt med oss eller les mer om hvordan vi kan bistå med digitalisering her.

 


 

HR og arbeidsrett i Trondheim

BDO i Trondheim er et av de ledende kompetansemiljøer i Midt-Norge innen HR og arbeidsrett. Vi har dedikerte rådgivere med lang erfaring, og har et bredt team som har ulike deler av HR-faget som sin spesialitet. 

Vi kan være din faste HR-partner, men kan også støtte deg i enkeltprosjekter enten du har behov hjelp til administrative, operative eller strategiske oppgaver. Våre rådgivere bistår også med  transformasjon for å gjøre din HR-organisasjon effektiv, verdiskapende og fremtidsrettet samt hjelper deg å få på plass gode HRM-system. Du kan lese mer om hva vi bistår med innen HR og personal her.

Vi tilbyr også tjenester innen arbeidsrett.

 


 

Møt vår kontorleder i Trondheim

Tom Aleksandersen er partner og kontorleder i Trondheim og leder for region MidtNord.

Tom er utdannet siviløkonom, og har lang erfaring med både revisjon og rådgivning. Tidlig på 2000-tallet startet han Idea Consulting AS i Trondheim, som han ledet i ni år til det ble kjøpt opp av BDO i 2012. Etter dette ledet han i flere år rådgivningsavdelingen i BDO i Trondheim. Senere har han jobbet i ledelsen i oppdrettsselskapet SalMar og i Kverva Teknologi/ ScaleAQ. Han ble ansatt som ny regionleder for BDO sin region MidtNord i januar 2020. 

Tom er er en ekte trønder og er kjent for sitt gode humør og stå-på-vilje. Han er født i Namsos og oppvokst på Flatåsen i Trondheim. I tillegg til jobb og familie er fotball en viktig del av hans liv. Med utsikt til den grønne Lerkendal-matta fra sitt kontor kan han mimre om tiden da han selv spilte på Rosenborg sitt 2.divisjonslag og trente sammen med de store gutta på A-laget. Favorittlaget er selvsagt Liverpool.

Du kan kontakte Tom her og øvrige ansatte ved kontoret i Trondheim her.

 


 

BDO heier på lokalsamfunnet

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Trøndelag. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativ. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger. 

BDO vært hovedsamarbeidspartner til NFF Trøndelag siden 2015. Avtalen bygger på fire fundamenter; «BDO-spiller og trenerutvikling», seriespillet for 13-19-åringer benevnt som «BDO-serien» og «BDO sluttspill». I tillegg samarbeider vi om et utviklingsprogram for unge fotballedere. Vi bidrar med forelesninger i ledelse og økonomi på NFFs lederkurs i Trøndelag.

Vi støtter blant annet NFF Trøndelag og Tequity Cluster.

 


 

 

Kontakt oss

Vi holder til i hyggelige lokaler i 7. etasje på Lerkendal, Klæbuveien 127 B. Vår nærmeste nabo er Lerkendal stadion og du finner vår hovedinngang vis a vis Rosenborgs klubbhus Brakka. 

Du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under, da hører du fra oss snart. Velkommen til oss! 

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code