Hjemme igjen

Hos BDO er døren alltid åpen.

Hos BDO er døren alltid åpen. Og nå, har over hundre tidligere ansatte valgt å krysse dørstokken igjen. De har vendt tilbake – tilbake til et sted de kan kalle hjem.

Hvorfor velger så mange å returnere til BDO? Hva har de opplevd på sin reise, og hva trekker dem tilbake?

Bli med oss på en inspirerende reise gjennom personlige historier og unike perspektiver som viser kraften i et sant profesjonelt hjem.

Oppdag selv hvorfor BDO ikke bare er et sted å jobbe – det er et sted å høre til. 


Chantal

- Det er som en stor familie her

Chantal Pauleen Olsen begynte i BDO i desember 2017. Etter et par år borte, har hun nå funnet veien tilbake til selskapet hun kaller sitt andre hjem.
LES MER OM CHANTAL


mats

Konkurransedrevet lagbygger

Etter en kort utforskning av nye muligheter utenfor BDO, fant teamleder og systemutvikler Mats Braa ut at ingen steder føles mer som hjemme enn hos BDO.
LES MER OM MATS


christine

Tilbake hos BDO med fornyet bærekraft

Etter en kort periode ute av BDO, returnerte Christine Hegdalsaune Egeberg i januar 2023. Som prosjektleder og fagansvarlig for bærekraftsrapportering i BDO, står hun i spissen for å fremme bærekraftige praksiser hos en av landets ledende konsulentfirmaer. 
LES MER OM CHRISTINE


nori

En tilbakekomst med ambisjoner og engasjement

Nori Omar er tilbake i BDO, og denne gangen er han klar for å gjøre en større forskjell enn noen gang. Med en rolig og sympatisk tilnærming, kombinert med tydelige ambisjoner, brenner Nori for sitt arbeid.
LES MER OM NORI

Nysgjerrig på mulighetene hos BDO? Les mer på våre karrieresider her.