Skatt og avgift

BDO Advokater har skatte- og avgiftsrådgivning som en del av vår kjernekompetanse.

BDO bistår med skatt og avgift

Skatteloven regulerer skatteplikten i Norge, og denne omfatter formuesskatt, inntektsskatt, grunnrenteskatt, naturressursskatt og tonnasjeskatt. Merverdiavgiftsloven regulerer omsetningsavgift på varer og tjenester. For alle næringsdrivende er det svært viktig å holde rede på hva som gir unntak eller fritak for merverdiavgift, eller fradragsrett for inngående avgift. 

Skatt- og avgiftsrett er et omfattende rettsområde som stadig er i endring. I tillegg har skattelovgivningen tett tilknytning til selskaps- og regnskapslovgivning. I BDO Advokater har vi skatte- og avgiftsrådgivning som en del av vår kjernekompetanse og våre rådgivere dekker hele feltet. Vi er alltid helt oppdatert på de nyeste endringer og praksis. Våre jurister har alle lang erfaring både fra advokatbransjen og fra skattemyndighetene.   

Gjennom det globale nettverket til BDO bistår vi også virksomheter med skatt- og avgiftsmessige problemstillinger i andre land og utenlandske virksomheter med aktivitet i Norge. 
Personer som snakker

Arv og generasjonsskifte

Våre erfarne eksperter på arv og generasjonsskifte bistår med rådgivning innenfor arverettslige spørsmål og utarbeidelse av dokumenter.
LES MERchevron_right
To personer snakker med hverandre

Expatriate Tax Service

Våre spesialister i i BDO Advokater AS bistår selskaper som har grenseoverskridende virksomhet samt privatpersoner med internasjonal tilknytning
LES MERchevron_right
Kvinne med armene i kors

Merverdiavgift

Våre rådgivere vurderer optimal organisering av virksomheten fra et avgiftsmessig ståsted - og vi bestreber oss på å gi tydelige og praktiske råd
LES MERchevron_right
Tre smilende personer som snakker sammen

Skatterådgivning

I BDO Advokater har vi skatterådgivning som en del av vår kjernekompetanse og våre rådgivere dekker hele skattefeltet​
LES MERchevron_right
Mann som jobber med data

Toll og særavgifter

Vi har lang erfaring med å bistå med kvalitetssikring av avgifter og å se mulighetene til å få redusert eller oppnå helt fritak for den enkelte avgift​
LES MERchevron_right

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.