CFO Agenda

Vi hjelper virksomheter å nå målene sine.

Spisskompetanse på fag og bransje

Når vår kunde har en utfordring eller mulighet, men mangler kapasitet eller kompetanse, tilbyr vi løsninger. Ved å kombinere spisskompetanse på fag og bransje hjelper vi kunden å forstå, ta valg og å gjennomføre tiltak.
Kundene skal få tilgang på den samme kompetanse og leveransekvalitet uavhengig av hvor de befinner seg i landet.

Vi hjelper med å:

  • Forenkle, forbedre og utvikle virksomheten
  • Styre og organisere virksomheten
  • Avklare eller oppklare særskilte saker
  • Regulere eller kontrollere risiko
  • Restrukturering av virksomheten


Hvordan BDO kan hjelpe?

Norske virksomheter står ofte overfor det paradokset at mens de vokser, så gjør også kompleksiteten i deres finansielle operasjoner. Det som engang var enkle beregninger og rapporteringer, utvikler seg til tidskrevende prosedyrer. Mange finner seg fanget i en syklus av manuelle oppgaver, hvor selv de minste feil kan føre til store forsinkelser og hodebry.

EN kvinne som smiler

BDO bistår med CFO-støtte

Har en viktig ansatt i selskapet sluttet? Har det dukket opp et akutt midlertidig behov for en leder i din bedrift? Trenger dere å effektivisere økonomi og rapporteringsprosesser i avdeling? Vi har den kompetansen og erfaringen som skal til for å være en strategisk samarbeidspartner som dekker ditt behov.
MER OM CFO-STØTTEchevron_right

Vår filosofi:

Vi tror på 'Lean Finance' – en tilnærming som ikke bare forbedrer hastigheten, men også kvaliteten på finansfunksjonen. Dette innebærer å fjerne overflødig arbeid og skape en slankere, mer verdidrevet prosess. Vi fokuserer på å gjøre de nødvendige forbedringene før vi ser på teknologiske løsninger, for å sikre at hver investering i automatisering virkelig teller.


Prosessforbedring og forenkling: Vi gjennomgår og optimaliserer dine arbeidsflyter, fjerner overflødige trinn og sikrer at prosessene dine ikke bare er effektive, men også intuitive og enkle å forvalte.

Systemintegrasjon: Vi sikrer at finanssystemene dine jobber hånd i hånd, for en jevn og sømløs informasjonsstrøm som gir deg den innsikten du trenger for å ta informerte beslutninger.

Compliance med letthet: Vi oppdaterer og forenkler dine compliance-prosesser, slik at du kan møte regulatoriske krav med større selvsikkerhet og mindre bry.

Skalerbar for fremtiden: Vi bygger robusthet og tilpasningsdyktighet inn i finansfunksjonen din, slik at den kan vokse og utvikle seg sammen med bedriften.

Når du samarbeider med BDO, får du en partner som forstår behovet for en finansfunksjon som ikke bare er forberedt på i dag, men som også er rustet for morgendagens utfordringer. La oss sammen sørge for at din bedrifts finansielle operasjoner er en kilde til styrke og strategisk vekst.


Tre personer ser på en pc

Hvem er vi?

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid.