Consulting

Trygge valg og motivasjon for utvikling

BDO Consulting leverer tjenester tett på norsk samfunns- og næringsliv

BDO Consulting bidrar til at våre kunder tar valg og gjennomfører endringer som løser deres utfordringer og utvikler deres muligheter. 

Våre tjenester er rettet mot å sikre og utvikle kundens verdier og omfatter tjenester innenfor: strategi- og forretningsutvikling, samfunns- og næringsutvikling, risikostyringstjenester, digitalisering og finansiell effektivitet

Til grunn for alle våre tjenester ligger at vi skal hjelpe kunder med bærekraftig utvikling.
En ansatt i BDO

CFO Agenda

Har du en utfordring eller en mulighet, men mangler kapasitet eller kompetanse? Da kan vi bistå deg gjennom vår CFO Agenda.
LES MERchevron_right
Tom skolegård

Bærekraftig samfunnsutvikling

Bærekraftig samfunnsutvikling handler om å tenke globalt, og handle lokalt. To tredjedeler av FNs bærekraftsmål kan kun realiseres på regionalt og lokalt nivå. BDO kan bidra til styrket og helhetlig bærekraftsarbeid på alle nivåer og i alle faser av arbeidet.
LES MERchevron_right
To personer i dialog

Tilskuddsforvaltning

Går pengene til formålet? Tilskudd er et viktig virkemiddel der det offentlige løser samfunnsoppdragene sammen med privat eller samfunnsnyttig og ideelle virksomheter. BDO kan bistå både tildelere og mottakere med å sikre at tilskuddene får best mulig effekt.
LES MERchevron_rightTre personer i samtale


Vi verdsetter den faglige bredden og spisskompetansen BDO har på flere av våre fagområder, og vi har hatt et godt samarbeid gjennom flere år. Vi opplever at BDO er leveringsdyktig, med evne til å levere på høyt faglig nivå og med stor grad av fleksibilitet.
Vi kan vårt fag, men med BDO som fasilitatorer og tilretteleggere fikk vi på plass en modell som rørleggerne i kjeden kunne forholde seg til ved overgangen til konsern. BDO har forstått vår kultur, hatt en god plan for gjennomføring og kommet med gode råd underveis.

Tre personer i refleksvest og hjelm

Hvem er vi?

Vi er mer enn 200 rådgivere som leverer spesialiserte tjenester innenfor samfunns- og forretningsutvikling, transaksjonsrådgivning, digitalisering og risikostyring. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Ansvarlige for bærekraft:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Vi kan hjelpe deg med å møte krav til bærekraft.