Eiendomsutvikling

Kritisk for prosjektets lønnsomhet

VI hjelper deg med strukturering av eiendomsprosjektet

Utviklingsfasen er kritisk for prosjektets lønnsomhet, og budsjettering og prosjektoppfølging er typisk på toppen av agendaen. Optimal skatte- og avgiftsmessig håndtering er viktig gjennom denne prosessen, og her er det mange spørsmål å ta stilling til. 

Vi hjelper deg å legge grunnlaget for å oppnå potensiell avkastning gjennom optimal strukturering av eiendomsprosjektet.

Uavhengig om du har behov for lovpålagt revisjon, forretningsstøtte eller annen økonomisk eller juridisk rådgivning kan vi hjelpe deg. Vi kjenner de sentrale problemstillingene og har ekspertise på prosjektregnskap, likviditetsstyring, løpende avregning, og ikke minst vurderinger knyttet til riktig struktur for å optimalisere skatte - og avgiftsbelastningen i prosjektet. Vi har lang erfaring med å legge til rette for solid prosjektgjennomføring med høy avkastning for våre kunder.   

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.