Salg av eiendom

Legg et godt grunnlag for en effektiv salgsprosess

BDO bistår deg i salg av eiendom

Det er mange vurderinger som skal gjøres i forbindelse med realisasjon. Vi hjelper deg med grunnlaget for en effektiv salgsprosess.

Du må særlig ta stilling til hvilke regnskapsmessige og skattemessige implikasjoner realisasjonen vil ha til forventet avkastning. Det er også viktig å se fremover. Vil du eventuelt sitte igjen med noen forpliktelser etter salg? Er forventet avkastning god nok, målt mot eventuelt videreutvikling av eiendommen?

God dokumentasjon og tydelig kommunikasjon sikrer en forutsigbar og effektiv salgsprosess, inkludert en due diligence uten overraskelser. Har du vurdert om eiendommen skal selges direkte eller indirekte (aksjer) og hvilke implikasjoner dette vil få (dokumentavgift vs. skatterabatt)? Har du kontroll på skatteposisjoner og justeringsoppstillinger? Vi gir deg lønnsomme og trygge råd på veien. 

Våre rådgivere bistår både i forkant og underveis i prosessen, enten det er behov for analyser, dokumentasjon, avtaleverk, tilrettelegging av transaksjonen eller selgers due diligence, eller du bare trenger noen å sparre med.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.
 

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.