Forvaltning og utleie av eiendom

Fageksperter som forstår dine utfordringer

BDO bistår deg med forvaltning og utleie av eiendom

Vi kjenner de sentrale problemstillingene din virksomhet kan møte og har fageksperter på løpende bokføring, kontraktsforvaltning, likviditetsstyring, og ikke minst vurderinger av struktur for å optimalisere skatte - og avgiftsbelastningen i driftsfasen.

BDO har utviklet egne løsninger for eiendomsbransjen så forvaltningssystemene snakker smidig med de vanligste ERP-systemene – informasjonen presenteres tydelig og oversiktlig, og rapporteringsløsningene våre gir deg god innsikt.

Vi jobber løpende med forbedringer av arbeidsmetoder og prosesser – og ser på hvilke oppgaver hos dere vi kan automatisere og effektivisere ved bruk av kunstig intelligens.

Vi rådgir flere av Norges største aktører på eiendomsforvaltning, og kan betjene hele eller deler av forvaltningen . Vi kan hjelpe deg om du har behov for lovpålagt revisjon, forretningsstøtte eller annen økonomisk eller juridisk rådgivning.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.