Prosjektstøtte

Høyt tempo og effektivisering øker behovet for støtte i prosjekter

BDO hjelper deg å holde kontrollen i ditt eiendomsprosjekt

Eiendom, bygg- og anleggsbransjen er i stadig utvikling og står overfor mange endringer knyttet til blant annet byggeform, organisering og effektivisering. Likevel opplever flere virksomheter at økonomistyringen i byggeprosjekter og oppfølgingen ikke utvikler seg i samme tempo noe som kan gjøre det vanskelig å oppnå god styring og kontroll.

Samtidig er samspillsentrepriser eller samspillskontrakter er blitt mer vanlige kontraktsformer og innebærer større fleksibilitet og kommunikasjon og åpner for flere endringer underveis i et byggeprosjekt. Dette kan gi mange fordeler, men kontraktsformen krever også tettere dialog, større tillit og mer åpenhet.

BDO har bred erfaring med å bistå virksomheter i å følge opp økonomi, kontrakt og endringer slik at arbeidshverdagen til prosjektleder lettes, og virksomheten sikrer at økonomiområdet er ajour. Vi kan hjelpe deg og din virksomhet med å etablere prosesser, rammer og rutiner i byggeprosjekter for å sikre kontroll og skape tillitt hos samarbeidspartnere.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.