Sikkerhetsprisen går til BDO

22. september 2016

BDO Sikkerhet og beredskap vant i går den prestisjetunge Outstanding Security Performance Awards (OSPA) for fremragende sikkerhetsrådgivning. De andre to finalistene var Joakim Barane (nylig ansatt i BDO Sikkerhet og beredskap) og Byggenæringens Landsforening (BNL).

Juryens begrunnelse er at BDO fokuserer på at sikring er et fag, og har et bredt spekter av tjenester med høyt kompetente rådgivere i alt fra IKT til fysisk sikring. Og videre at den kraftige veksten innen dette tjenesteområdet viser vilje til å satse.

-For oss i BDO Sikkerhet og beredskap er denne prisen en anerkjennelse på det sterke kompetansemiljøet vi har bygget opp. Prisen gis til vårt team av dyktige, samfunnsengasjerte og dedikerte rådgivere. Det sier Dagfinn Buset, leder for Sikkerhet og beredskap hos BDO.

- Vi er stolte av å ha bygget opp et unikt og helhetlig kompetansemiljø, tilføyer Andreas Vogt, som har bygget opp og er leder for avdelingen sammen med Dagfinn. På to år har teamet økt fra 2 til nærmere 25 konsulenter. Det er nettopp denne unike og sammensveisede gjengen, med sin brede erfaring og høye spisskompetanse, som har muliggjort at vi nå vinner denne prestisjetunge prisen.

Prisene for utmerkelse innen sikkerhet (OSPA-prisene) anerkjenner og belønner bedrifter og individer som arbeider med sikkerhet og sikring. OSPA-prisene er ment å være både uavhengige og inkluderende, og er en anledning for de som utfører fremragende arbeid innen sikkerhet og sikring, enten som utøvere, kjøpere eller leverandører, til å bli anerkjent og berømmet for sin suksess.

OSPA blir delt ut i Norge for annen gang i år. Det er en pris som også blir delt ut i USA, UK, Tyskland og Australia. OSPA-prisene er organisert i samarbeid med sikkerhetsorganisasjoner og grupper i mange land. I Norge er Næringslivets Sikkerhetsråd involvert i utviklingen og gjennomføring av OSPA.