1:
  • Automatisering
    av regnskapet

Å automatisere regnskap og økonomifunksjon effektiviserer, sikrer høyere datakvalitet og frigir ressurser – ressurser som i stedet kan brukes til videreutvikling og modernisering av hele avdelingen. I BDO har vi flere systempartnere og kan dermed tilby den løsningen som passer deg som kunde best, uansett størrelse.

Vi kan bistå dere som trenger å utnytte de systemene dere har i dag på en bedre måte. I tillegg har vi også kompetansen som skal til for å hjelpe deg som kunde fremover herfra også.

Innen automatisering tilbyr vi effektiviserende løsninger som utnytter de mulighetene som ligger i både robotisering og intelligent automatisering (AI). Gjennom robotisering læres et system opp til å gjenta de samme prosessene i det uendelige. Denne funksjonaliteten har vi hatt i ulike regnskapssystemer en stund allerede. Innen intelligent automatisering, kunstig intelligens eller maskinlæring – er det snakk om en type læring i systemet som ikke er regelstyrt. I stedet baserer systemet sine valg på historikk og lærer endringer løpende.

 

Kunstig intelligens automatiserer tidkrevende rutiner

BDO samarbeider med de to største leverandørene innen kunstig intelligens som løsning for automatisering; Propell.AI og Semine. Med grundig kunnskap om begge løsningene kan vi hjelpe deg og din bedrift med deres systemvalg og guide dere frem til en god utnyttelse av systemet dere velger.

 

Hvem passer automatisering best for? 

Jo mer kompleks virksomheten din er, jo større er effekten av å automatisere gjentakende oppgaver. Automatisering reduserer også risikoen for menneskelig feil. 

Automatisering passer både for virksomheter som fører regnskapet selv, eller som benytter seg av BDO som sin regnskapspartner eller for andre tjenester.

Maskinlæring og AI er også ofte gunstig uansett størrelse på en virksomhet. Våre rådgivere hjelper dere gjerne med å finne frem til hvilke deler eller oppgaver dere enkelt kan automatisere. 

 

Ta kontakt

Vil du vite mer om automatisering av regnskapsfunksjonen? Ta gjerne kontakt med en av oss for en uforpliktende samtale eller fyll ut skjemaet under og vi vil komme tilbake til deg innen kort tid.

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code