• Automatisering
    av regnskapet

Vi er opptatt av å forenkle hverdagen for kundene våre, og har derfor valgt flere systempartnere slik at vi kan tilby de løsningene som passer best vår våre kunder - uansett størrelse. 

For automatisering av regnskap og økonomifunksjonen kan vi bistå med de nyeste løsningene. Ofte er det små grep som skal til for å forenkle hverdagen og vi kan hjelpe til på veien. Mange har behov for å utnytte systemene bedre eller å komme over fra manuelle papirbunker til digitale løsninger. 

Vi ser også at det er stadig mer behov for mer avansert automatisering og vi tilbyr både robotisering og mer intelligent automatisering (AI). Robotisering er en måte å automatisere på som er regelbasert slik at et system kan læres opp til å gjenta samme prosess i det uendelige. Slik funksjonalitet finnes ofte i regnskapssystemer fra før. Når man snakker om kunstig intelligens innenfor automatisering er det snakk om en maskinlæring som ikke er regelstyrt, men basert på historikk, og som fanger opp endringer som gjøres slik at den lærer løpende. 

  

Kunstig intelligens automatiserer bokføring av inngående fakturaer 

BDO samarbeider med de to største leverandørene innen kunstig intelligens som løsning for automatisering; Propell.AI og Semine. De to løsningene er begge svært godt egnet til automatisering. Nordic Choice Hotels er en av mange som har valgt Propell.ai etter en grundig test av alle aktører i det nordiske markedet. Vi kan finne ut sammen hvilken løsning som passer best for din virksomhet. 

Mjøsbilkjeden valgte SEMINE på bakgrunn av rikholdig funksjonalitet, integrasjonsmuligheter og mulighet for å automatisere til tross for en kompleks regnskapsstruktur. 

 

  

Hvem passer dette best for? 

Løsninger innen kunstig intelligens (AI) er bransjeuavhengig og passer alle virksomheter uansett størrelse og antall fakturaer. Jo større virksomheten er, og jo flere ressurser som brukes på håndtering av inngående fakturaer, desto mer er det å spare for virksomheten. Spesielt for store selskaper, som har flere avdelinger og som jobber på tvers av landegrenser, vil det være store besparelser å hente. Løsningen passer både for virksomheter som fører regnskapet selv, eller som benytter seg av BDO som sin regnskapspartner eller andre tjenester.

 

Ta kontakt

Vil du vite mer om automatisering av regnskapsfunksjonen? Ta gjerne kontakt med en av oss for en uforpliktende samtale eller fyll ut skjemaet under og vi vil komme tilbake til deg innen kort tid.

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code