Automatisering av regnskapet

Vi bistår med automatisering av regnskapet

Lei av manuelle og repetitive oppgaver?

Bruker du mye tid på manuelle, repetitive oppgaver? Ønsker du kanskje hjelp til å automatisere den inngående fakturaflyten? Ved å automatisere regnskap og økonomifunksjon kan du effektivisere arbeidsflyten, sikre høyere datakvalitet og frigi ressurser. I BDO har vi flere gode systempartnere og kan dermed tilby den løsningen som passer deg best.

Vi tilbyr effektiviserende løsninger innenfor automatisering som utnytter mulighetene innenfor både robotisering og kunstig intelligens (KI).

Kontakt oss

Vil du vite mer om automatisering av regnskapsfunksjonen? Ta gjerne kontakt med en av oss for en uforpliktende samtale.


 

BDO samarbeider med de to største leverandørene i Norge innen kunstig intelligens som løsning for automatisering; Propell.AI og Semine. Med grundig kunnskap om begge løsningene kan vi hjelpe deg og din bedrift med deres systemvalg og guide dere frem til en god utnyttelse av systemet dere velger.

Jo mer kompleks virksomheten din er, jo større er effekten av å automatisere gjentakende oppgaver. Automatisering passer både for virksomheter som fører regnskapet selv, eller som benytter seg av BDO som sin regnskapspartner. Maskinlæring og AI er også ofte gunstig uansett størrelse på virksomheten, og kan reduserer risikoen for menneskelig feil. Våre rådgivere hjelper dere gjerne med å finne frem til hvilke deler eller oppgaver dere enkelt kan automatisere.Ønsker du å lese mer om hvordan vi jobber med AI?

Les mer her

Datamaskin og kaffekopp

Kunstig intelligens automatiserer krevende rutiner

BDO samarbeider med de to største leverandørene innen kunstig intelligens som løsning for automatisering; Propell.AI og Semine. Med grundig kunnskap om begge løsningene kan vi hjelpe deg og din bedrift med deres systemvalg og guide dere frem til en god utnyttelse av systemet dere velger.
Gruppe mennesker snakker

Hvem passer automatisering best for?

Jo mer kompleks virksomheten din er, jo større er effekten av å automatisere gjentakende oppgaver. Automatisering reduserer også risikoen for menneskelig feil. Automatisering passer både for virksomheter som fører regnskapet selv, eller som benytter seg av BDO som sin regnskapspartner eller for andre tjenester. Maskinlæring og AI er også ofte gunstig uansett størrelse på en virksomhet. Våre rådgivere hjelper dere gjerne med å finne frem til hvilke deler eller oppgaver dere enkelt kan automatisere.

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.