• Regnskap

Regnskap

Velger du BDO får du akkurat det du trenger. Enten det er hjelp til selve regnskapet, bytte av regnskapssystem, eller bistand til å effektivisere regnskapsprosesser, lønnskjøring og årsoppgjør.

Hos oss får du tilgang til landets kanskje fremste fagmiljø på regnskap. Du får en kontaktperson/regnskapsfører som raskt lærer seg å kjenne bedriften din – og dine behov. BDO har et bredt faglig nedslagsfelt, og jobber med alle aspekter som påvirker regnskapet ditt.

Vi kan produsere regnskap og budsjetter, og hjelpe deg med rapportering. Vi ser også gjerne på hvordan du kan forbedre de interne rutinene i din bedrift slik at regnskapsarbeidet går raskere og smidigere. Ved hjelp av et egetutviklet verktøy, BDO Reporter, kan vi forenkle og effektivisere prosessene knyttet til regnskap og likviditetsstyring.

Vi har også kompetanse og lang erfaring med noen av de mest brukte regnskaps- og økonomisystemene i Norge – Xledger, Visma Business og Visma eAccounting. Vi kan levere disse systemene, og samtidig gi råd i forbindelse med implementering og bruk.

Kommende seminarer

Seminarer
  • Ingen kommende seminarer
Seminaroversikt