• Regnskapstjenester

Trenger du hjelp med regnskapsføringen?


 

Få bedre tid til kundene dine

Velger du BDO får du akkurat det du trenger. Enten det er hjelp til selve regnskapet, bytte av regnskapssystem, eller bistand til å effektivisere regnskapsprosesser, lønnskjøring og årsoppgjør.

Hos oss får du tilgang til landets kanskje fremste fagmiljø på regnskap. Du får en kontaktperson/regnskapsfører som raskt lærer seg å kjenne bedriften din – og dine behov. BDO har et bredt faglig nedslagsfelt, og jobber med alle aspekter som påvirker regnskapet ditt. På denne måten kan du bruke tid på det som betyr mest for deg og dine kunder.

 

Jeg bruker mye mindre tid nå på regnskap enn det jeg har gjort tidligere. Tidligere har jeg prøvd å gjøre regnskap selv, og da har jeg endt opp med å gjøre ting feil jeg ikke viste var feil. Så da er det godt å bruke en regnskapsfører og et fellessystem, og vite at alt er i trygge hender.

 

Enklere blir det ikke - kontakt oss i dag

Kontakt oss for å høre mer om hvordan vi kan produsere regnskap og budsjetter, og hjelpe deg med rapportering. Vi ser også gjerne på hvordan du kan forbedre de interne rutinene i din bedrift slik at regnskapsarbeidet går raskere og smidigere. Ved hjelp av et egetutviklet verktøy, BDO Reporter, kan vi forenkle og effektivisere prosessene knyttet til regnskap og likviditetsstyring.

Kontakt oss i dag ved å sende oss en mail på marked@bdo.no eller ring oss på (+47) 23 11 91 00. Du kan også sende inn din forespørsel i skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å finne den løsningen som passer best for deg og din bedrift.