Regnskapstjenester

Mer enn bare en regnskapsfører

Vårt mål er å hjelpe bedrifter med å lykkes. I BDO jobber vi for å levere høykvalitets regnskapstjenester som gir din virksomhet en merverdi, enten du ønsker å outsource hele eller deler av din økonomifunksjon.
Med et solid kompetansehus i ryggen kan vi også være din rådgiver for systemvalg, systemimplementering og bistå med oppsett av skreddersydde rapporter og analyser. 

Ønsker du å vite mer om hvordan vi i BDO kan bistå deg med regnskapet? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen tilpasset din bedrift.

Nettbrett med Visma eAccounting

Effektive prosesser for regnskapsføring

Som regnskapsbyrå ivaretar vi en helt grunnleggende funksjon ved å sikre at selve regnskapsføringen planlegges og gjennomføres best mulig. BDO har utviklet effektive prosesser for den løpende bokføringen. Vi hjelper deg med å velge og skreddersy et regnskapsprogram, slik at du oppnår en størst mulig grad av automatisering.
.

Vi sikrer gode rutiner i alle ledd

BDO er et ledende fagmiljø i Norge på regnskap. Dette gjør at du kan være trygg på at BDO alltid har fokus på kontinuerlig utvikling av våre tjenester og rutiner. Vi sikrer at årsoppgjør og skattemelding utarbeides korrekt og effektivt, og vi har tung faglig kompetanse innen ulike former for rapportering.
.

Fordeler med en statsautorisert regnskapsfører

Kvalitet er viktig for oss, og derfor sikrer vi en statsautorisert regnskapsfører i alle våre leveranser. Dette gjør at vi kan bistå med solid trygghet, og kan være en samarbeidspartner som er oppdatert på nye lover, krav og endringer i markedet. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg, både innenfor formelle innrapporteringer og sikre enkel tilgang til relevante data for økonomi- og virksomhetsstyring.

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.