• Bakgrunnsundersøkelser

Bakgrunnsundersøkelser

Skal dere rekruttere nye medarbeidere eller inngå samarbeid med et nytt selskap? Vi gjør alt fra enkle bakgrunnssjekker av potensielle ansatte til omfattende vurderinger av mulige samarbeidspartnere.

Formålet med bakgrunnssjekk er å redusere risiko knyttet til eksempelvis omdømme eller integritet før dere etablerer en ny forretningsforbindelse eller rekrutterer en ny leder/medarbeider. 

 

Våre tjenester innen bakgrunnssjekk består av følgende: 

Integrity Due Diligence (IDD) er eksempelvis relevant dersom dere skal inngå et samarbeid med et nytt selskap, benytte en ny leverandør eller gjennomføre oppkjøp. BDO kan bistå med å identifisere risikofaktorer knyttet til en tredjepart. Les mer om dette her.

 

Skal dere gjennomføre en ansettelse til en ledende rolle, eller har dere ansatte som skal ha tilgang til sensitiv informasjon? En bakgrunnssjekk vil kunne avdekke uregelmessigheter i informasjon gitt av den ansatte som kan utgjøre en risiko for virksomheten. Risikoen kan både være av økonomisk og omdømmemessig karakter. Les mer om bakgrunnsundersøkelser her. 

 

Kontakt oss

Har du spørsmål eller vil du vite mer om våre tjenester knyttet til bakgrunnssjekk? Vi vil gjerne høre fra deg! Ta kontakt med en av oss eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vil vi svare deg så fort vi kan.

 

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code