BDO Deal Advisory

Der ambisjoner møter ekspertise

Lønnsom vekst og utvikling

Vi bidrar til lønnsom vekst og utvikling, og støtter deg gjennom hele transaksjonsprosessen.

Årlig bidrar BDO Deal Advisory til gjennomføring av nærmere 100 transaksjoner, og hjelper både norske og internasjonale investorer å navigere i det komplekse landskapet av fusjoner, oppkjøp, kapitalinnhenting og børsnoteringer. Med en kombinasjon av dyp faglig integritet og smidige, tilpassede løsninger, leverer vi konsekvent presise og verdifulle råd.

Kundene våre er alt fra små og mellomstore private selskaper til børsnoterte konsern i og utenfor Norge. Vi jobber med privateide investeringsselskaper, venture – og private equity selskaper og virksomheter innen offentlig sektor. Ingen transaksjon er lik, og vi forstår hva som kreves for å få disse samarbeidene til å fungere.

Når du jobber med BDO, får du ikke bare rettidige svar og faglige råd av høy kvalitet, men også et team med bred erfaring og innsikt som vil jobbe tett med deg. Uavhengig av om du representerer en mindre virksomhet eller et etablert konsern, vil vi sikre at vi imøtekommer dine forventninger og behov
 

3 ansatte

Gjennomførte transaksjoner

Årlig bidrar BDO Deal Advisory til gjennomføring av nærmere 100 transaksjoner. Kundene våre er alt fra små og mellomstore private selskaper til børsnoterte konsern i og utenfor Norge. Du kan se hvilke transaksjoner vi gjennomfører her.
SE DEALSchevron_right

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.