M&A-rådgivning

Vi øker sjansen for en vellykket transaksjon

Vi bidrar til lønnsom vekst og utvikling, og støtter deg gjennom hele transaksjonsprosessen.

Vi forstår at kjøp av salg av virksomheter (M&A-transaksjoner) kan være utfordrende og krever innsikt, erfaring og spisskompetanse. Vårt team av dedikerte rådgivere har omfattende erfaring innenfor dette feltet og bistår gjennom hele prosessen fra forberedelse til tilrettelegging og gjennomføring.

Hvert selskap er unikt, og vi tilpasser prosessen deretter. Vi forstår verdien av skreddersøm og gjør en betydelig innats for å ta hensyn til dine spesifikke mål og behov. Vår styrke ligger i å kombinere tidløs faglig ekspertise med forståelse for dagens rammebetingelser. Slik bidrar vi til å levere resultater som gir varige verdier.

Vi har opparbeidet oss en spesialisert kompetanse innen nøkkelindustrier, som sikrer at rådgivningen vår alltid er relevant og treffsikker. Våre M&A-rådgivere har spesialister dedikert til teknologi, bygg- og anlegg, produksjon, handel, og tjenesteytende sektorer. Denne bransjeinnsikten sikrer at vi ikke bare forstår utfordringene du står overfor, men også mulighetene som ligger innenfor ditt marked.

Vårt internasjonale nettverk bestående av over 2 500 medarbeidere innen BDO Deal Advisory gjør det mulig for oss å identifisere mulige kjøpere og/eller partnere over hele verden, samt dra nytte av BDOs globale erfaring og ressurser.

Vi har lang erfaring i å planlegge, tilrettelegge og gjennomføre transaksjoner i nært samarbeid med virksomhetens eiere, styre og ledelse.

Våre tjenester inkluderer:

Å selge en virksomhet er en krevende og omfattende prosess. 

Våre eksperter gjør grundig vurdering av virksomhetens potensial, sikrer optimal verdi i salgsprosessen og legger til rette for at gjennomføringen blir så smidig som mulig.

Ved kjøp av en virksomhet er dyp innsikt og forståelse helt avgjørende. 

Våre eksperter kan bistå deg gjennom hele transaksjonsforløpet, fra oppkjøpsanalyse og indikativ budgivning til sluttforhandlinger og avtaleverk

For virksomheter som ser etter vekst gjennom oppkjøp, tilbyr vi en strategisk søkeprosess. 

Med vår omfattende markedsforståelse og brede nettverk identifiserer og evaluerer våre eksperter potensielle kandidater som matcher din virksomhets ambisjoner.

For virksomheter som ønsker å fremskynde vekst eller gå inn i nye markeder, kan en strategisk partner være løsningen. 

Våre eksperter og internasjonale nettverk identifiserer og matcher din virksomhet med investorer som deler din visjon, og vi kan fasilitere prosessen for å sikre et gjensidig fordelaktig samarbeid.

En fusjon representerer både muligheter og utfordringer. 

Våre eksperter veileder deg gjennom forhandlingsfasen til påfølgende integrasjon, og sikrer at sammenslåingen skaper merverdi for begge parter.

MBO/LBO-prosesser er komplekse. 

Med vår spesialiserte rådgivning sikrer vi at ledere og involverte parter tar velinformerte avgjørelser vedrørende finansiering, oppgjørsmekanismer og avtaleverk.

3 ansatte

Gjennomførte transaksjoner

Årlig bidrar BDO Deal Advisory til gjennomføring av nærmere 100 transaksjoner. Kundene våre er alt fra små og mellomstore private selskaper til børsnoterte konsern i og utenfor Norge. Du kan se hvilke transaksjoner vi gjennomfører her.
SE DEALSchevron_right

Møt noen av våre eksperter innen M&A-rådgivning

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.