• Gransking

Gransking

Gransking handler om å kartlegge fakta og benytte innsikten i videre beslutninger. Undersøkelser som systematisk metode benyttes i mange ulike sammenhenger, og vil være nyttig når det handler om å avklare hva som har skjedd og beskrive mulige ansvarsforhold.

Kompetanse, erfaring, gode rutiner og spesialiserte verktøy danner grunnlaget for hvordan vi jobber med gransking og andre undersøkelser i BDO. 

For oss er det viktig at granskingen gjennomføres på en forsvarlig måte. Vi arbeider i tråd med etablerte prinsipper for gransking, som bla. Advokatforeningens retningslinjer. Grunnleggende krav til rettssikkerhet og personvern er en selvfølge. 

BDO har en bred og sammensatt kompetanse for å dekke ulike behov og ulike typer undersøkelser. Våre advokater, datateknikere, revisorer, samfunnsvitere og eksperter med bakgrunn fra politi- og påtalemyndighet gjør at vi kan tilpasse ulike behov og ulike undersøkelser for å skreddersy undersøkelsene til å oppfylles kundens formål. Vår erfaring er at ingen undersøkelse er lik og at enhver gransking må tilpasses den enkelte hendelse. Klikk deg  gjerne gjennom de øvrige fanene for å se eksempler på situasjoner der vi kan bistå.  

 

Kontakt oss 

Har du spørsmål eller vil du vite mer om våre tjenester innen gransking? Ta kontakt med en av oss eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vi vil svare deg så fort vi kan.   

 

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code